Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Повече информация тук
-5% Перяща прахосмукачка Karcher SE 4002

Уред 3 в 1

Karcher SE 4002 e изключително функционален уред, който извършва няколко операции. С него се перат килими и текстил, изсушава ги и може да се използва като стандартна прахосмукачка за сухо или мокро изсмукване. В комплекта е включен голям набор от аксесоари, които правят експлоатацията му истинско удоволствие.

Система 2 в 1

SE 4002 e перяща прахосмукачка със система за комфорт 2в1 - интегрираният маркуч се използва както за впръскване, така и за изсмукване на водата при пране. Изключително удобство при пране на тапицерия, килими и др. текстил.

2 резервоара

Уредът е така разработен, че чистата вода да няма никакъв досег със замърсената. Свалящият се контейнер за чиста вода е много удобен за пълнене, без нужда от отваряне на уреда. Удароустойчив и непрозрачен. Лесно поставяне на резервоара обратно в уреда.

Резервоар за мръсна вода

Замърсената вода от екстракция се събира напълно безопасно в големия резервоар на уреда. Удобната, ергономична дръжка прави пренасянето му и изпразването му лесно и комфортно. Резервоарът се използва и при сухо или мокро смучене на уреда.

Технология на дюзите

Специално разработената дюза на Karcher Ви гарантира бързина и удобство при почистване на замърсен текстил. С помощта на тази специална дюза се постига почистване в дълбочина на влакната и чрез вградения вакуум повърхностите са готови за употреба 50% по-бързо отколкото при почистване с уредите на конкурентите.

Впръскване

Чистата вода и препаратът за почистване се слагат в подвижния резервоар. SE 4002 впръсква почистващата течност под налягане, дълбоко в килима или тапицерията, разграждайки петна, мръсотия, лоши миризми и мазнини. За пълноценно почистване на тъканите използвайте продуктите на Karcher за пране на килими и текстил.

Изсушaване

Едновременно перете и сушите! SE 4002 изсмуква мръсната вода от текстила, отвеждайки я директно във втория си контейнер. Това е много важно за килимите, защото ако не се изсушат качествено след пране има голяма вероятност да развият плесени и мухъл.

Прахосмучене

С накрайника за почистване на под SE 4002 се превръща автоматично в стандартна прахосмукачка. Използвайте я навсякъде в дома си за почистване на прах. Може да поставите хартиена торбичка или отпадъците да отиват директно в големия контейнер. Когато я използвате за сухи отпадъци трябва да извадите порестия филтър, в противен случай рискувате необратима повреда.

Мокро изсмукване

Прахосмукачката може без проблеми да се използва за изсмукване на мокри замърсявания. Изсмуканата вода отива директно в резервоара за мръсна вода. Когато изсмуквате мокри замърсявания трябва да поставите порестия филтър на SE 4002.

Дюза за тапицерии

В комплекта на SE 4002 е включена малка дюза за изпиране на тапицерии и мека мебел. Изключително удобна за изпиране на седалките на автомобила или дивана в хола. Karcher мисли за всичко!

Приложение

Може да използвате SE 4002 навсякъде в дома си. Екстракторът може да изпере и изсуши: мокети, килими, възглавници и мека мебел, стълбищни килими, матраци, текстилни пана на стената, автомобилни седалки.

Оборудване

Комбиниран маркуч: пръскане/изсмукване
2 тръби с дължина 0,5 м
Дюза за миене на твърди повърхности
Дюза за пране на меки мебели
Дюза за почистване на фуги
Дюза за почистване на тапицерии
Хартиена филтърна торбичка
Порест филтър
Препарат за текстил RM 519 (100 ml)
Комфортна дръжка за носене 3 в 1
Съхранение на аксесоарите върху уреда
Технически данни
Мощност (W) 1400
Захранване (V) 220 - 240
Дължина на кабела (m) 7.5
Вакуум (мбара) 210
Количество въздух (l/sek) 70
Резервоар чиста / мръсна вода (l) 4 / 4
Максимална мощност турбина/помпа (W) 1400 / 40
Количество за пръскане (l/min) 1
Налягане при пръскане (bar) 1
Работна широчина (mm) 230
Тегло без принадлежности (kg) 8
Размери Д x Ш x В (mm) 385 x 385 x 500
Международна гаранция 2 години
Произход Германия

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Защита от СПАМ

Всички уреди KARCHER имат 2 години международна гаранция. Битови уреди, закупени с фактура на името на фирма, имат гаранция валидна за професионалните уреди и машини - 12 месеца. За да е валидна гаранцията трябва да се представи правилно и четливо попълнена (без задрасквания и поправки) гаранционна карта.

Гаранционният срок на водни помпи Karcher от серии: BP Garden, BP Home & Garden,  SP Dirt и SP Flat може да бъде удължен на 5 години, ако помпата се регистрира в официалния сайт на Karcher до 3 месеца от датата на покупката. Удължаването е възможно само за уреди закупени от физически лица. Допълнителната гаранция се изпраща на електронната поща на клиента. Необходимо е да се запази оригиналният касов бон за покупка. 

Може да удължите гаранцията на своята помпа Karcher тук: Удължаване на гаранция.


През гаранционния период машината се ремонтира безплатно, ако повредата е причинена от материален или производствен дефект. Не се считат за гаранционни, повреди на части вследствие на тяхното нормално износване.

При ремонт през гаранционния период гаранцията не се удължава, но клиентът получава гаранция 6 месеца за ремонтираната част. Клиентът може да изпрати уреда с куриер за сметка на оторизирания сервиз.

 

Може да се откаже гаранционно обслужване при:

- неспазване указанията за монтаж и експлоатация;

- механични повреди следствие на транспортиране или неправилна експлоатация;

- направен опит за отстраняване на дефект от страна на неупълномощен сервиз или физически лица;

- използване на непрофесионални (битoви) машини за професионални цели;

- повреди вследствие на външни фактори като: неблагоприятни атмосферни условия, електрическо пренатоварване, наводнения и други;

- повреди възникнали вследствие на лоша или повредена електро инсталация;

- повреди, възникнали поради използване на нечиста вода или вода, подавана с недостатъчни налягане и дебит;

- повреди, възникнали вследствие на използване в машините на киселинни или силно агресивни препарати;

- Не се считат за гаранционни повреди възникнали поради замръзване на отделни възли и части на машината;

- Не се считат за гаранционни повреди възникнали поради употребата на неоригинални аксесоари и консумативи.

Перяща прахосмукачка Karcher SE 4002

  • Производител: Karcher
  • Артикулен номер: 1.081-140.0
  • Наличност: В наличност
  • 549,00 лв.
  • 521,50 лв.
Виж схеми на изплащане:
Добави в "Желани" Добави за сравняване Принтирай оферта

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 100 лв. с опция преглед на стоката.

14 дни право на връщане

14 дни право на връщане при онлайн пазаруване

Международна гаранция

Гаранция на продуктите 2 години.

Качество

Ние сме официален дистрибутор на Karcher за България.

Етикети: prahosmukachka karcher se 4002, 1081-1400, karcher, standartni ekstraktori, prahosmukachki karcher, ekstraktori karcher, peryashchi prahosmukachki