Меню
Вашата кошница

Потопяеми помпи с налягане

ПОТОПЯЕМИ ПОМПИ - дълбоко убедителни! С помощта на потопяемите помпи на Karcher с едно завъртане на ръката алтернативните водни източници извършват щадящо ресурсите напояване на градината. Компактните размери гарантират многообразните и гъвкави възможности за приложение.

Потопяема помпа с налягане Karcher BP 2 Cistern
-5 %
Производител: Karcher
Оборудване: Корпус на помпата и щуцер с резба от неръждаема стомана Присъединителен щуцер за маркуч със скоба за маркуч - 1'', 3/4'' Интегриран възвратен клапан С помощта на потопяемите помпи на Kärcher с едно завъртане на ръката алтернативните водни източници извършват щадящо ресурсите напоя..
417,05 лв. 439,00 лв.
Потопяема помпа с налягане Karcher BP 4 Deep Well
-5 %
Производител: Karcher
Оборудване: Корпус на помпата и щуцер с резба от неръждаема стомана Присъединителен щуцер за маркуч със скоба за маркуч - 1'', 3/4'' Интегриран възвратен клапан Опора като помощно средство за инсталиране Въже за закрепване - 15 м С помощта на потопяемите помпи на Kärcher с едно завъртане на..
521,55 лв. 549,00 лв.
Потопяема помпа с налягане Karcher BP 6 Deep Well
-5 %
Производител: Karcher
Оборудване: Корпус на помпата и щуцер с резба от неръждаема стомана Присъединителен щуцер за маркуч със скоба за маркуч - 1'', 3/4'' Интегриран възвратен клапан Опора като помощно средство за инсталиране Въже за закрепване - 30 м С помощта на потопяемите помпи на Kärcher с едно завъртане на..
616,55 лв. 649,00 лв.
Показани са от 1 до 3 от 3 резултата (1 страници)