Меню
Вашата кошница

Принадлежности

ПОДХОДЯЩИ ПОМПЕНИ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ: С подходящите принадлежности на Karcher помпите бързо и лесно се въвеждат в експлоатация. Смукателни маркучи, смукателни гарнитури, предварителни филтри, защита от сух ход и електронен прекъсвач – богатият набор от принадлежности осигурява оптималното организиране на всяко място за поливане. Така може оптимално да се използва вода от алтернативни водни източници и да се употребява индивидуално и по начин, щадящ ресурсите. С Karcher сте сигурни, че сте направили правилния избор!  

Производител: Karcher
Сигурните кранови връзки, куплунги за маркучи и самите маркучи са основата на ефективното напояване. Керхер предлага цялостна линия от аксесоари за свързване, демонтаж и поправка на системи за напояване. Например здравата G3/4-кранова връзка с редуктор G1/2. Редукторът дава възможност за свързване н..
3,90 лв.
Производител: Karcher
Преходната муфа позволява свързване на 2 различнирезби. Подходящи предимно за свързване към градинските помпи на Kärcher. Подходяща за модели водоструйки Karcher: HD 6/15 G Classic HD 8/20 G HD 9/23 G K 2 Battery Set..
6,00 лв.
Производител: Karcher
За свързване на маркучи 1/2 цола към помпи с 33,3 mm (G1) външна резба...
7,90 лв.
Производител: Karcher
Универсално приложение за всички известни градински маркучи. Ергономичен дизайн за лесна работа за свързване или ремонт на 2 маркуча...
7,90 лв.
Производител: Karcher
Здрава изработка Лесно закрепване на външни стени Практична и незаемаща място с възможност за съхранение за пръскачки и душове За всички познати градински маркучи..
8,90 лв.
Производител: Karcher
Тази пръскалка за поливане Kärcher е малка, удобна и лесна за свързване към градинския маркуч. Идеална е за по-елементарни задачи за поливане. Може да избирате от двата вариянта на струя - конусовидна и точкова струя. Този модел пръскалка е подходящ както за поливане, така и за почистване на тераси ..
8,90 лв.
Производител: Karcher
Присъединителен адаптер. За свързването не е необходимо да се използват инструменти...
9,90 лв.
Показани са от 1 до 12 от 104 резултата (9 страници)