Меню
Вашата кошница

Аксесоари за прахосмукачки

ПРИНАДЛЕЖНОСТИ, НАКРАЙНИЦИ И ФИЛТРИ - чистота по мярка! Особено практични и многообразни: комплектите принадлежности на Karcher и специалните накрайници. Те правят уредите за мокро и сухо почистване универсално приложими. Например с комплекта за вътрешно почистване на автомобили може да се направи цялостно вътрешно почистване на автомобила. С Karcher винаги е по-лесно!

Производител: Karcher
Дюза за почистване на тапицерии специално разработена за прахосмукачки от серия VC 5. .karcherDesc h5, .karcherDesc h4{margin:20px 0 0 0;font-weight: bold;}..
8,00 лв.
Производител: Karcher
Лесно сменяемият полиестерен филтър за отработен въздуг е идеалният аксесоар за смукачката за пепел Kärcher AD 4 Premium, тъй като осигурява чист отработен въздух. В обхвата на доставката са включени два филтъра за отработени въздух. Препоръчваме да сменяте филтъра за отработен въздух веднъж годишно..
10,90 лв.
Производител: Karcher
Вложка за подовата дюза на прахосмукачки AD с подови накрайници. СЪВМЕСТИМИ УРЕДИ Karcher AD 4 Premium Karcher AD 3 Premium .karcherDesc h5, .karcherDesc h4{margin:20px 0 0 0;font-weight: bold;}..
12,90 лв.
Производител: Karcher
Гъвкавата странична четка на RC 3 позволява цялостно почистване по ръбовете и в ъглите на всички обикновени домакински твърди подове и настилки с къс косъм...
14,90 лв.
Производител: Karcher
Хигиенен филтър HEPA 12 за прахосмукачка VC 5. Улавя фини алергени като цветен прашец и полени. Препоръчва се подмяна на филтъра веднъж годишно...
19,90 лв.
Производител: Karcher
Финият филтър задържа дори фините прахови частици и по този начин гарантира оптимално събиране на мръсотия от RC 3...
19,90 лв.
Производител: Karcher
Филтър от порест материал, който се използва при мокро почистване...
19,90 лв.
Производител: Karcher
Четка за почистване на прах специално разработена за прахосмукачка VC 5. Меката четка няма да повреди повърхността на мебелите при почистването им. ..
19,90 лв.
Производител: Karcher
Позволява мокро и сухо изсмукване без смяна на филтъра. СЪВМЕСТИМИ УРЕДИ Karcher SE 5.100..
24,90 лв.
Показани са от 1 до 12 от 60 резултата (5 страници)