Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Повече информация тук
-10% Уред за почистване на прозорци Karcher WV 5 Premium

Върхов модел

Karcher направи революция в почистването на прозорци с изобретяването на Window Vac- първата акумулаторна стъклочистачка. Най-новото предложение - WV5 Premium е абсолютен връх сред почистващите уреди за прозорци. По-удобна, по-лесна за работа, по-издръжлива и по-функционална - WV5 Premium ще преобърне представите Ви за почистване на прозорци.

Индикатор за батерията

3 светодиода на дръжката показват състоянието на батерията на уреда във всеки един момент. Дръжката е комфортно мека и удобна, с гумирано покритие за осигуряване на по-добър захват.

Сваляща се акумулаторна батерия

Батерията може да се сваля и заменя, ако разполагате с резервна (опция). Така няма да се налага да прекъсвате работа, за да изчакате зареждане на батерията.

Перфектно почистване и по ръба

Благодарение на ръчното регулиране на дистанционера на дюзата, постигате перфекти резултати от почистването, без ивици дори и до ръба на прозореца. Перфектни във всеки детайл.

Чистете по-дълго

WV 5 Premium осигурява до 40% по-продължителна работа, в сравнение с предходния модел. Уредът работи с едно зареждане на батерията 35 минути. Това време е достатъчно за почистване на 105кв.м. площ или около 35 прозореца. Доста прозорци, нали?

2 изсмукващи дюзи

Изключително удобство са двете изсмукващи дюзи включени в комплекта. Бързо и лесно може да смените дюзата в зависимост от пространството на действие. Голямата дюза е с ширина 280мм и може да се използва за прозорци и други повърхности, с по-голяма площ, докато малката е само 170мм и ще е полезна при по-тесни места.

По-тих

WV 5 Premium е по-тих в сравнение с предшествениците си. Минималният шум на уреда за прозорци прави сега работата още по-приятна. Никога чистенето на стъкла и прозорци не е било толкова приятно!

Напръскайте

Прозорците се напръскват добре с препарат за почистване. Използвайте пулверизатора Extra от комплекта. Добре е да се напръска по-голяма площ, за да сте сигурни, че всички замърсявания ще бъдат премахнати.

Почистете

След като сте напръскали прозореца добре, използвайте микрофибърната кърпа в комплекта, за да разнесете препарата по цялата площ на прозореца и да отстраните замърсяванията.

Изсушете

WV5 Premium изсмуква мръсната водата от стъклата, преди тя да е започнала да остава следи. Иновативният уред не оставя нито една капка по прозорците и те са искрящо чисти с минимални усилия. Без повече следи!

Почистете и банята

WV5 Premium почиства всякакви гладки повърхности в жилището. Може да го използвате за плочките в банята - след почистването с препарат само ги изсушете с WV5 Premium. Без повече пръски и неравномерни ленти. Това е един изключителен помощник за всяко домакинство.

Не забравяйте и огледалото

Огледалата, също като прозорците, са източник на големи затруднения при чистене. С WV 5 Premium това остава в миналото. Няма нищо по-лесно от перфектното почистване на всяко огледало - без значениe от неговата големина. Пръскате, почиствате и изсмуквате. Това е!

Нека всяко стъкло заблести

Обичате стъклената си маса в хола, но не обичате да я чистите? Това вече няма да бъде проблем. Изчистване до блясък на всяка стъклена повърхност в дома - WV5 Premium ще изчисти и изсуши стъкления плот без проблеми само за няколко минути. Без търкане, бърсане и полиране - само с WV5 Premium.

И сокът вече не е проблем

Дори и да разлеете някаква напитка върху масата или кухненския плот с WV 5 Premium много бързо и лесно ще изсмучите разлятото за секунди. Без кърпи! Без цапане! Без притеснения!

Оборудване

Сваляща се литиево-йонна акумулаторна батерия
Зарядно устройство
Шише с пулверизатор Extra
Микрофибърно избърсващо покритие
Концентрат за почистване на прозорци, 1x20ml
Изсмукваща дюза 280мм
Изсмукваща дюза 170мм
Технически данни
Тегло (kg) 0,68
Време за зареждане (мин.) 210
Продължителност на работа (min) 35
Резервоар за мръсна вода (ml) 100
Работна широчина на дюзата за изсмукване (mm) 280
Размери Д x Ш x В (mm) 125 x 280 x 325
Международна гаранция 2 години
Произход Германия
Промоции
karcher препоръчва Най-добра цена

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Защита от СПАМ

Всички уреди KARCHER имат 2 години международна гаранция. Битови уреди, закупени с фактура на името на фирма, имат гаранция валидна за професионалните уреди и машини - 12 месеца. За да е валидна гаранцията трябва да се представи правилно и четливо попълнена (без задрасквания и поправки) гаранционна карта.

Гаранционният срок на водни помпи Karcher от серии: BP Garden, BP Home & Garden,  SP Dirt и SP Flat може да бъде удължен на 5 години, ако помпата се регистрира в официалния сайт на Karcher до 3 месеца от датата на покупката. Удължаването е възможно само за уреди закупени от физически лица. Допълнителната гаранция се изпраща на електронната поща на клиента. Необходимо е да се запази оригиналният касов бон за покупка. 

Може да удължите гаранцията на своята помпа Karcher тук: Удължаване на гаранция.


През гаранционния период машината се ремонтира безплатно, ако повредата е причинена от материален или производствен дефект. Не се считат за гаранционни, повреди на части вследствие на тяхното нормално износване.

При ремонт през гаранционния период гаранцията не се удължава, но клиентът получава гаранция 6 месеца за ремонтираната част. Клиентът може да изпрати уреда с куриер за сметка на оторизирания сервиз.

 

Може да се откаже гаранционно обслужване при:

- неспазване указанията за монтаж и експлоатация;

- механични повреди следствие на транспортиране или неправилна експлоатация;

- направен опит за отстраняване на дефект от страна на неупълномощен сервиз или физически лица;

- използване на непрофесионални (битoви) машини за професионални цели;

- повреди вследствие на външни фактори като: неблагоприятни атмосферни условия, електрическо пренатоварване, наводнения и други;

- повреди възникнали вследствие на лоша или повредена електро инсталация;

- повреди, възникнали поради използване на нечиста вода или вода, подавана с недостатъчни налягане и дебит;

- повреди, възникнали вследствие на използване в машините на киселинни или силно агресивни препарати;

- Не се считат за гаранционни повреди възникнали поради замръзване на отделни възли и части на машината;

- Не се считат за гаранционни повреди възникнали поради употребата на неоригинални аксесоари и консумативи.

Уред за почистване на прозорци Karcher WV 5 Premium

  • Производител: Karcher
  • Артикулен номер: 1.633-453.0
  • Наличност: В наличност
Побързайте! Офертата изтича след:
  • 169,00 лв.
  • 152,00 лв.
Виж схеми на изплащане:
Добави в "Желани" Добави за сравняване Принтирай оферта

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 100 лв. с опция преглед на стоката.

14 дни право на връщане

14 дни право на връщане при онлайн пазаруване

Международна гаранция

Гаранция на продуктите 2 години.

Качество

Ние сме официален дистрибутор на Karcher за България.