Меню
Вашата кошница

Автомати за поливане

Производител: Karcher
Резервна сензорна подложка за SensoTimer ST6 eco!ogic и ST6 Duo eco!ogic Препоръка: Сменяйте подложката веднъж годишно Вкл. 2 броя..
14,90 лв.
Производител: Karcher
Идеален за свързване на 3 маркучи към единичен воден кран 2 водни връзки, безстепенно регулируеми 1 водна връзка с часовник за поливане Напояване до 120 мин. Напояването спира автоматично след изтичане на зададеното време Присъединителна резба: G3/4 и G1..
74,90 лв.
Производител: Karcher
Макс. продължителност на напояването 120 мин. Възможно е ръчно напояване Свалящ се дисплей за удобно програмиране Кранова връзка и предфилтър (вкл.) 9 волтовата батерия не е включена в доставката Присъединителна резбa: G3/4 и G1..
99,90 лв.
Производител: Karcher
Измерва валежа и го включва в напоителния план За свързване към напоителни автоматиWU 60/49 и WU 90/72 Около 4,5 м кабел за свързване Не е необходимо захранване с електричество  Държач за стена и метален щифт вкл. Присъединителна резбa: G3/4 и G1..
112,00 лв.
Производител: Karcher
Прецизно програмиране на седмична база Стартиране на поливането и продължителност с точност до минута, макс. 120 мин. 2 поливания на ден Възможно е ръчно напояване Свалящ се дисплей за удобно програмиране Функция пауза: задаване на напояването за 24 ч Включена кранова връзка и предфил..
119,00 лв.
Производител: Karcher
Напояване в зависимост от влажността Автоматично стартиране на напояването, когато влажността на почвата падне под желаната Регулиране на желаната стойност на влажността на 5 степени Възможности за настройка на 2 времена на напояване (сутрин и вечер) Бутон за задаване на напояването за ..
229,00 лв.
Производител: Karcher
Напояване в зависимост от влажността Автоматично стартиране на напояването, когато влажността на почвата падне под желаната Регулиране на желаната стойност на влажността на 5 степени Възможности за настройка на 2 времена на напояване (сутрин и вечер) Бутон за задаване на напояването за 24 ч..
349,00 лв.
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)