Меню
Вашата кошница

Kärcher Rain System™

Производител: Karcher
Уплътняващите маншети имат вградена игла, което позволява да се поставят на всяко място по маркучите от напоителната система от Rain System® на Керхер. Монтират се лесно и запушват надеждно дупките от маншетите, които вече няма да се ползват. Максималното налягане на системата достига до 4 bar и пре..
6,90 лв.
Производител: Karcher
I - куплингът е част от напоителната система Rain System® на Керхер. Той свързва 2 маркуча от Rain System® или капкови маркуча и дава възможност за индивидуална настройка според нуждите. Изключително лесен монтаж, без да е необходимо използване на инструменти. Максималното налягане на система Rain S..
8,90 лв.
Производител: Karcher
Накрайникът е част от напоителната система Rain System® на Керхер. Той свързва маркучите и дава възможност за индивидуална и гъвкава настройка според съответната градина. Монтира се лесно без да е необходимо да се използват инструменти. Максималното налягане на система Rain System® достига до 4 bar ..
9,90 лв.
Производител: Karcher
Клинът е част от системата за напояване "Rain System®" на Керхер. Той служи да фиксира маркучите и капковите маркучи от Rain System® за земята като гумения ринг на халката гарантира оптимално му закрепване. Клинът е с височина 17 см. и има маркер за лесно определяне на дълбочината на забиване...
9,90 лв.
Производител: Karcher
Филтър за фини частици защитава напоителната система Rain System® от малките замърсявания. Поставя се на края на захранващия маркуч в прехода към Rain System® на Керхер. Може да се свали безпроблемно по всяко време и да бъде почистен. Система Rain System® на Керхер съчетава в себе си предимствата на..
9,90 лв.
Производител: Karcher
Маншетите с капкови дюзи имат вградена игла, което позволява да се поставят на всяко място по маркучите от напоителната система от Rain System® на Керхер. Монтират се лесно без инструменти и запушват надеждно дупките от маншетите, които вече няма да се ползват. Регулиращата се капка дава възможност ..
14,90 лв.
Производител: Karcher
Редукционният клапан с филтър е част от напоителната система Rain System® на Керхер. Той намалява входното налягане от максимум 12 bar до изходно налягане от 4 bar и се поставя между захранващия маркуч. Филтърът улавя малки частици и защитава системата от малки замърсявания, като по всяко време може..
18,90 лв.
Производител: Karcher
T - куплингът е част от напоителната система Rain System® на Керхер. Той свързва 3 маркуча от Rain System® или капкови маркуча и дава възможност за индивидуална настройка според нуждите. Изключително лесен монтаж, без да е необходимо използване на инструменти. Страничният изход е с възможност за рег..
18,90 лв.
Производител: Karcher
Маншетите с пръскащи дюзи са част от системата за напояване "Rain System®" на Керхер. Те могат да се поставят навсякъде по маркучите от Rain System®. Лесно и бързо се монтират без да се използват инструменти. Посоката на пръскане се насочва от въртящата се глава в хоризонтална и вертикална посока. К..
24,90 лв.
Производител: Karcher
Маркучът Rain System® е основен компонент от напоителната система Rain System® на Керхер. Той служи да разпределя водата в цялата система като към него могат да се свържат капкови, уплътняващи или пръскащи маншети. Маркучът може да се скъсява или удължава в зависимуст от нуждите като за целта се изп..
34,90 лв.
Производител: Karcher
Капковия маркуч е част от напоителната система Rain System® на Керхер и е с дължина 10 метра. Водата капе по цялата дължина на маркуча равномерно и се разпределя там, където има нужда от нея. По този начин се постига изключително ефективно напояване на храсти и плетове. Маркучът може да се скъсява в..
39,90 лв.
Производител: Karcher
Този комплектът за свързване може да се закупи допълнително към системата за напояване Rain System® на Керхер. Тя съдържа 4 Т-куплунга, 4 I-куплунга и 5 накрайника. Системата за напояване на Керхер „Rain System®” обединява в себе си предимствата на Micro-Dripping и на обичайното напояване. Работното..
39,90 лв.
Показани са от 1 до 12 от 19 резултата (2 страници)