Меню
Вашата кошница

Пръскачки и пистолети

Производител: Karcher
Възможност за фиксиране за поливачката за използване като градинскидуш. Може да се използва също и при вътрешните стени за съхраняване на поливачки и други тръби (диаметър на тръбата 16 – 20 мм).Вкл. укрепител и винтове...
11,90 лв.
Производител: Karcher
Регулиране на количеството на дебита на водата с една ръка и ON/OFF функция, 6 вида струя...
34,90 лв.
Производител: Karcher
Регулиране на количеството на дебита на водата с една ръка и ON/OFF функция, 6 вида струя. Удовна възможност за закачане и подвижна пръскаща глава (180°)...
39,90 лв.
Производител: Karcher
Регулиране на количеството на дебита на водата с една ръка и ON/OFF функция, 6 вида струя.Телескопична тръба (70 – 105 см)..
49,90 лв.
Производител: Karcher
Акумулаторният пистолет за почистване WBS 3 е идеалното продължение за всеки градински маркуч. Просто свържете WBS 3 към маркуча и сте готови да започнете! Иновативната ротираща струя бързо премахва леките замърсявания и прави почистването на големи площи лесно. Това спестява до 50 процента от време..
69,00 лв.
Производител: Karcher
За средни и големи площи и градини.Комфортно обслужване чрез защита от пръски. Регулиране на количеството вода (0 – макс.). Макс. площ на напояване 320 м²..
79,90 лв.
Производител: Karcher
Монтира се в рамките на 3 минути с три крака и метален щифт. Височината се регулира 1,50 – 2,20 м. Има сваляща се щанга за душ и за напояване (2 в 1). Широка струя на душа. Регулиране на количеството на дебита на водата с една ръка и ON/OFF функция. Подвижна пръскаща г..
79,90 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)