Меню
Вашата кошница

Четки

Производител: Karcher
Практична мека четка за почистване автомобили, градински мебели, решетки и други повърхности...
19,90 лв.
Производител: Karcher
Прозрачните косми на приставката за четка за миене могат да се използват навсякъде в изключително широк спектър от задачи за почистване. Сменяемaта приставка Universal за четката WB 120 е подходяща за почистване на всички гладки повърхности като боя, стъкло или пластмаса. Приставката е съвместима и ..
19,90 лв.
Производител: Karcher
Черните косми на сменяемата приставка за четка за миене Home & Garden са по-твърди от прозрачните косми на сменяемата приставка Universal - улеснява премахването на упоритите замърсявания. Идеална за почистване на устойчиви повърхности като камък, метал или пластмаса с въртящата се четка за изми..
19,90 лв.
Производител: Karcher
СЪВМЕСТИМИ УРЕДИ Karcher K2, K2 Compact, K2 Full Control Karcher K3, K3 Full Control Karcher K4, K4 Full Control Karcher K5, K5 Full Control Karcher K7, K7 Full Control Комплект уплътнителни пръстени за лесна подмяна на защитните връзки на аксесоарите за водоструйки...
35,00 лв.
Производител: Karcher
Иновативната приставка за миене , изработено от мек микрофибър, е прикрепено към четката с помощта на закопчалка и може да се мие отделно при 60 ° C. Сменяемата приставка Car & Bike за въртящата се четка WB 120 е подходяща за леко почистване на автомобили и мотоциклети. Приставката е съвместима ..
44,90 лв.
Производител: Karcher
Мека четка за миене WB 60 за почистване на големи повърхности като напр. автомобили, жилищни фургони, навеси, зимни градини и щори. Добра производителност благодарение на работна ширина от 248 мм...
48,90 лв.
Производител: Karcher
Четка за почистване на джанти за ефективно почистване на 360° и на труднодостъпни места. Равномерно разпределение на водата на 360° за равномерно и изцяло чисто почистване...
49,90 лв.
Производител: Karcher
Безстепенно се завърта на 180° за удобно почистване на трудно достъпни места. Включва се между пистолета за високо налягане и аксесоара или между удължителя за накрайника и съответната принадлежност...
51,90 лв.
Производител: Karcher
Смяната на приставките на ротационната четка със сменяеми накрайници става бързо и лесно и без контакт с мръсотия, благодарение на вградения освобождаващ лост. Прозрачния капак ни осигурява постоянна видимост върху работната площ. Подходяща за цялостно почистване на различни повърхности като боя, ст..
79,90 лв.
Производител: Karcher
Използвайки лост за освобождаване, иновативната сменяема приставка Car & Bike може бързо и лесно да се сменя, без да влизате в контакт с мръсотия, а прозрачният и корпус впечатлява изключително. Благодарение на интелигентната закопчалка, почистващите четки на приставката от две части могат да бъ..
99,90 лв.
Производител: Karcher
Мощна четка WB 150 за почистване без пръски на чувствителни повърхности. Ефикасната работа с високо налягане и ръчен натиск на четката пести енергия, вода и до 30 % време.  ..
99,90 лв.
Производител: Karcher
Постоянно и високо ефективно почистване: четирите дюзи с високо налягане елиминират упоритите замърсявания по различни повърхности. В зависимост от приложението, сменяемата рамка може да се сменя лесно и бързо. Рамката с четка за почистване на фасади и стени предпазва потребителя от пръскане на вода..
99,90 лв.
Показани са от 1 до 12 от 12 резултата (1 страници)