Меню
Вашата кошница

Дюзи и струйници

Производител: Karcher
СЪВМЕСТИМИ УРЕДИ Karcher K2, K2 Compact, K2 Full Control Karcher K3, K3 Full Control Karcher K4, K4 Full Control Karcher K5, K5 Full Control Karcher K7, K7 Full Control Комплект уплътнителни пръстени за лесна подмяна на защитните връзки на аксесоарите за водоструйки...
29,00 лв.
Производител: Karcher
Пеногенератор FJ 6 с изключително мощна пяна за лесно почистване на всички повърхности като лак, стъкло или камък. Идеален за автомобили, зимни градини, градински мебели, фасади, стълби, каравани, пътища, зидове, жалузи, тераси и т.н. Обемът на резервоара е 0,6 l. Налейте почистващия препарат на Kär..
39,00 лв.
Производител: Karcher
Удължение за струйника за увеличаване на обсега с 40см. За удобно и ефективно почистване на труднодостъпни места. Подходящо за всички принадлежности на Kärcher...
39,00 лв.
Производител: Karcher
Аксесоарът за защита от пръски, специално направен за водоструйките на Керхер от К 2 до К 7, е идеален за почистване на ъгли и ръбове и предпазва от пръски около работния периметър на уреда. Прозрачната повърхност осигурява ясна видимост върху работната площ. Не е подходящ за MP 4 и MP 180 Multi ..
45,00 лв.
Производител: Karcher
Защита от пръскане за ротационната дюза. Защитава потребителя надеждно от водни пръски  преди всичко при почистване на ъгли и ръбове. За поставяне на всички ротационни дюзи на Kärcher (с изключение на 4.763-184). СЪВМЕСТИМИ ПРОДУКТИ: K 2 K 4 ..
59,00 лв.
Производител: Karcher
FJ 10 C Connect 'n' Clean пеногенератор с автошампоан. Системата за бърза смяна за разнасянето на препарата за почистване позволява бързата смяна между различни препарати за почистване само с едно щракване. Дозирането на почистващия препарат удобно може да се регулира от пеногенератора (жълтият регу..
59,00 лв.
Производител: Karcher
FJ 10 C дюза за пяна Connect 'n' Clean с Ultra Foam Cleaner. Системата за бърза смяна позволява бърза смяна на различни препарати за почистване само с едно щракване. Дозирането на почистващия препарат удобно може да се регулира от пеногенератора (жълтият регулатор). При необходимост равнината на стр..
59,00 лв.
Производител: Karcher
Късият накрайник Vario Power Jet Short 360° с безстепенно регулиране на налягането и регулируем шарнир на 360° е идеален за почистване на близо разположени, трудно достъпни места...
69,00 лв.
Производител: Karcher
Струйникът Vario Power: от струя за почистване с ниско налягане до струя с високо налягане чрез просто завъртане на струйника. Идеален за почистване на по-малки площи около дома и градината, като стени, пътеки, огради и превозни средства. Подходящ за всички водоструйки Kärcher от клас K4 К5.  ..
69,00 лв.
Производител: Karcher
Струйникът Vario Power: от струя за почистване с ниско налягане до струя с високо налягане чрез просто завъртане на струйника. Идеален за почистване на по-малки площи около дома и градината, като стени, пътеки, огради и превозни средства. Подходящ за всички водоструйки Kärcher от клас K2 К3.  ..
69,00 лв.
Производител: Karcher
Благодарение на мощната въртяща се дюза, с този струйник почиствате дори и упорити замърсявания до блясък. Въртящата се струя без усилие почиства атмосверни замърсявания, като например мъх и захабени повърхности. Струйникът има голяма работна площ. Подходящ е за водоструйки Kärcher от клас K2 и К3. ..
79,00 лв.
Производител: Karcher
Струйникът с мощна ротационна дюза за всички водоструйки Kärcher от клас K 4 и K 5 премахва дори атмосферната мръсотия без усилия с мощната си средна въртяща се дюза с въртяща се точкова струя. Това означава, че можете да премахнете упоритите замърсявания, например върху мъхести или ерозирали повърх..
79,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 19 резултата (2 страници)