Меню
Вашата кошница

Почистващи комплекти

Производител: Karcher
Комплект за почистване на улуци и тръби за почистване на запушвания в тръби, отточни канали, вертикални тръби. Четири насочени назад струи с високо налягане избутват маркуча през тръбата и отстраняват запушването. Гъвкавият, дълъг 7,5 m висококачествен маркуч е усилен с текстилна оплетка и разполага..
139,00 лв.
Производител: Karcher
Комплект за пясъчна/водна струя за отстраняване на ръжда, боя и упорити замърсявания в комбинация с абразивен материал за струйно обработване на Kärcher. Подходящ е за всички водоструйни уреди Kärcher от класовете K2 - K7. Пясъчна и водна струя с водоструйния уред Подобрено разтваряне на зам..
149,00 лв.
Производител: Karcher
Комплект за почистване на тръби за почистване на запушвания в тръби, отточни канали, вертикални тръби. Четири насочени назад струи с високо налягане избутват маркуча през тръбата и отстраняват запушването. Гъвкавият, дълъг 15 m висококачествен маркуч с текстилна оплетка разполага с къса месингова дю..
189,00 лв.
Производител: Karcher
Маркуч за високо налягане (20м.) Със супер гъвкавия маркуч за почистване на тръби, свързан към вашата водоструйка от Kärcher, можете да почиствате тръби или олуци до 20 метра дължина в една определена част. Скоба за закрепване Със скобата можете безпроблемно да закрепите уреда&nb..
199,00 лв.
Производител: Karcher
С телескопичната пръскачка дори труднодостъпни места, като например под фасади, могат да се почистват бързо и без усилия. Регулируемият на 180 градуса шарнир е друго предимство и прави възможно почистването на оранжерии, наклонени покриви и навеси за автомобили. Чрез работа с приставката за почиства..
499,00 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)