Поддържането на клетката правилно:


Точно както ние поддържаме собствените си домове чисти, трябва редовно да премахваме мръсотията от дома на нашите приятели. Това означава:

  • Почистване на клетки за птици с четка и топла вода - без дезинфектанти или химически почистващи препарати.
  • Особено големите клетки могат да се почистват с почистващ препарат с високо налягане.
  • Просто измийте клетките на хамстери, морски свинчета и т.н. в банята.
  • Бързо изплаквайте купичките за храна след употреба или ги поставете в съдомиялната машина.
  • Поставете вестници около купата с храна на котки, кучета и т.н.

 

Косата навсякъде!


Кучетата, котките и гризачите имат едно общо нещо - всички те оставят косми навсякъде. Така че редовното почистване и пускане на прахосмукачка са от решаващо значение. Ако не искате всеки път да изваждате прахосмукачката, защо да не достигнете до вашата безжична електрическа метла? Машината за измиване работи по-бързо от мопа. Препарат за отстраняване на власинки, който се придържа към животинската коса, е предназначен да почисти дивана и дивана между времената. И за да предотвратите толкова много косми, които да падат на пода и мебелите на първо място, трябва редовно да къпете домашните си любимци. Това ще намали падащите косми. Редовното ресане също е от значение. 

 

Съвети за по-лесно почистване след домашните любимци:


Всички тези съвети правят почистването по-лесно. Дали кучето ви е нацапало с мръсните си лапи в хола или котката ви е оставила следи на прозореца - намерете правилните решения по-долу:

 

Капан за мръсотия


Независимо дали идвате от разходка, тренировка за ловкост или играете фризби в парка: за да сте сигурни, че кучето ви носи възможно най-малко замърсявания в чистия ви дом, капанът за прах за домашни любимци е практично решение. Какво представлява?

 

Кални лапи: Запази кърпа до вратата
Вана за крака за много мръсни лапи: Поставете всяка лапа в банята на свой ред или почистете с кърпа. Или използвайте мобилната водоструйка за измиване на лапите преди да се приберете у дома.

 

Почистване на кални петна по пода

Най-лесно става с парочистачка с приставка за под. С едно лесно движение мръстотията е разтворена, благодарение на силата на парата, която излиза от парочистачката Karcher с близо 85 градуса и излиза със 170 км./ч. Без да използвате препарати и да рискувате здравето на вашите домашни любимци.