Пролетното почистване е по-лесно с героите на Karcher. Ето ги топ 5 най-любимите уреди на нашите клиенти за тази пролет.

 

 

Парочистачка SC2 EasyFix

  • Супер многофункционалната парочистачка е предпочитан уред за цялостно почистване на дома без използване на препарати. От банята до кухнята всичко блесни от чистота, защото може да използвате парочистачката за всички твърди повърхности в дома. Никакво търкане на фугите в банята, мазнината от фурната пада сама, а котлона отново изглежда като нов. Благодарение на системата Easy Fix не се налага да пипате мръсната кърпа с ръце. Парата лесно се регулира в зависимост от повърхността, която искате да почистите, а когато не използвате уреда той е комфортен за съхранение и не заема излишно място. 

 

Уред за почистване на прозорци WV Classic

  • Бъдете сред иноваторите в почистването на прозорци. Използвате ли веднъж уреда за почистване на прозорци повече няма да се върнете към парцала. Чрез специалната система за изсмукване на водата не оставяте следи, а прозорецът е изсушен с минимално усилие. Идеално за всички стъклени повърхности – прозорци, маси, плочки в банята. Благодарение на литиево-йонната батерия може да чистите без почивка до 20 мин. сигурни сме, че ще почистите всички прозорци у дома за половината.  

 

Водоструйка K2 Classic

  • K2 Classic е незаменим помощник в домакинството. Водоструйката е задължителен елемент за градината, гаража и терасата. Моделът е проектиран за универсална употреба и леки замърсявания в дома. Измиване на градинската алея, стълбище, градински инструменти или мебели – на помощ е водоструйката Karcher.  

 

Перяща прахосмукачка SE 4002

  • Перфектно чистите мебели и килими не са мираж, когато имате перяща прахосмукачка. SE 4002 има дюза и за тапицерия и мека мебел, която е идеална за пране и на автомобилни седалки. Чрез дюзата за впръскване течността под високо налягане навлиза в материята като разлага замърсяванията, след това чрез вакуум повърхността се подсушава 50% по-бързо. Освен това перящата прахосмукачка може да се използва като обикновена прахосмукачка и прахосмукачка за мокро изсушаване.

 

Мултифункционална прахосмукачка WD 3

  • Най-продаваният модел от серията WD – издръжлив, удароустойчив, пластмасов контейнер, който събира цели 17 литра. Оборудвана с патронен филтър, който позволява сухо и мокро почистване. Като прахосмукачката разполага и с функция издухване, която е идеална за есенните листа. Предназначението и е да събира малки количества разлята течност, да почиства работилници, мазета и тавани, или автомобила отвътре.

 

 

Това са нашите топ предложения. Само сега може да ги намерите с намалена цена, възползвайте се преди промоцията да свърши.