Меню
Вашата кошница

💰 КАМПАНИЯ ПАКЕТНИ ОФЕРТИ 💰 Изградете своя мечтан дом и спестете пари 🏡

💰 YELLOW WEEKEND ОТ 27.11 - 30.11.2020 💰 Реални намаления! 🏡

НОВО! 💰 КАМПАНИЯ ПАКЕТНИ ОФЕРТИ 💰 Изградете своя мечтан дом и спестете пари 🏡

Водоструйки RSS Feed

01 May На помощ за борбата с пролетните полени
admin 0 1667
След дълга, студена зима пролетта просто не може да дойде достатъчно скоро. Затоплящите лъчи на слънцето виждат, че цветята и растенията цъфтят и цъфтят в блестящи цветове. Техният прашец обаче не предизвиква същите чувства на щастие. Toй обича да се..
15 Jun Почистване след градинско парти
admin 0 1890
Поканете вашите гости, напълнете хладилника с пържоли, зеленчукови кебапчета и напитки, компилирайте летния си плейлист - спокойна парти за барбекю с приятели се подготвя правилно. И това включва почистване на вътрешния двор, защото няма място за оцв..
23 May Почистване с вода под високо налягане - спестете време
admin 0 2115
Съвет за почистване: Премахване на мъх и лишеи Прекалено дълго гледахме природата, поемайки каменни стени в градината или естествените каменни основи на къщите, покривайки ги с пласт от мъх, лишеи и органична материя. Това, което може да е романтич..
30 Mar Лесно почистване без граници с ръчна акумулаторна водоструйка
admin 0 3298
Karcher са добре познати като бранд, който държи на иновациите и това го показаха и с най-новата водоструйка в продуктовото им портфолио. От следващия месец ще може да се сдобиете с ръчна акумулаторна водоструйка, която е много лека и работи с батери..
14 Mar Пролетно почистване на двора
admin 0 2199
Пролетта е тук, време е да спретнем градината. С какво да започнем? Какво по-добро място от терасата и стълбите. Почистването на такива площи е лесно с ПРИСПОСОБЛЕНИЕТО ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПОВЪРХНОСТИ T-RACER T 350 подходящо за модели водоструйки от  K ..
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)