Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Повече информация тук

СПЕЧЕЛЕТЕ подарък от Karcher

Публикувано от sneji 30.07.2018 4 Коментари Новини,

Спечели награда от Karcher 

Искате ли да увеличите колекцията си от уреди Karcher - споделете ни вашите впечатления и може да спечелите страхотна изненада - почистваща техника Karcher. 

 

Напишете какво харесвате и какво не във вашите уреди, споделете мнение и снимки в нашата facebook страница и ще бъдете включени в томбола за голяма награда.

Как да ни оцените?

  1.  Влезте в нашата facebook страница --> тук
  2.  Отидете на "отзив" или "review"
  3.  Напишете вашето мнение за уредите Karcher, които имате
  4.  Може да споделите и снимки
  5.  Така участвате в томболата за уред Karcher 

Награда

След като сте оставили коментар с мнението си за уредите на Karcher автоматично участвате в томбола за страхотна награда - уред Karcher и други малки награди. Печелившият няма да е само един, така че непременно споделете впечатленията си.

Победителите ще бъдат изтеглени през месец Декември, като допълнително ще бъдат обявени датите и наградите.

 

А сега бързо към нашата страница, за да кажете колко обичате вашите уреди на Karcher.

*Играта не е обвързана с покупка и всеки може да вземе участие. Споделяйте и снимки, за да бъдете полезни на тези, които сега планират кой Karcher уред да си вземат. В нашия сайт Ви очакват страхотни промоции, така че непременно се отбийте и на www.vimax-karcher.com

4 Коментари

Ели Гълъбова:
07.08.2018, 06:41:26
Отговори

Уникални продукти! Благодаря за удоволствието с което ползвам Вашата стъклочистачка! Бих искала да пробвам и другите Ви продукти! Приятен ден!

Даниела Пеева:
07.08.2018, 16:03:28
Отговори

Нямам все още закупен ваш уред. Но мисля скоро да изненадам моят съпруг с една водоструйка Kercher. Ползвала съм ваш уред - акумулаторната Ви стъклочистачка за почистване на прозорци и бани. Много съм доволна! Перфектно почистване, не оставя ивици по прозореца, с удобна дръжка е.

Мария:
10.08.2018, 08:54:26
Отговори

Имам парочистачка със стъклочистачка, ползвам я всяка седмица. Домът ми светва. Имам малко дете и всичко е дезинфекцирано. Имаме и водоструйка, която ползваме за почистване на колата, миене на плочките на двора.Имам ги от 10 год. не са мръднали, куче марка. Май ще се пенсионирам с тази уреди, няма разваляне, което е рядкост за бълг. пазар.

Станка Скавова:
10.09.2018, 05:22:12
Отговори

Скоро си купих парочистачка. Използвам я за почистване на прозорци, на плочките в банята, на кухненски те шкафове. Много съм доволна. Ще си поръчам скоро и пароструйка за пране на килими.

Изпратете коментар