Меню
Вашата кошница

Парочистачки RSS Feed

19 Jun Парочистачка SC 2: помощникът за всеки дом
admin 0 1809
Уредът за почистване на пара SC 2 е моделът е начален клас парочистачка от широката гама от пароструйки Kärcher. Почиства до 75 м² напълно само с едно пълнене на резервоара. Без значение дали плочки и фуги или прозорци и рамки: с правилната четка или..
12 May Чист под и свеж въздух
admin 0 1282
Прахосмукачката с воден филтър Kärcher DS 6 отговаря на много високи хигиенни стандарти за почистване на домакинствата. Тя носи страдащите от алергия и всеки, който е чувствителен към прах, тъй като благодарение на високоефективната си тристепенна фи..
08 May SC 1 EASYFIX: Топ резултат в джобен формат
admin 0 792
Уредът за почистване на пара SC 1 EasyFix е идеалното решение за почистване на малки площи. Той се превръща от ръчен уред в парочистачка за под само с едно щракване, като просто свързва дюзата за под. Колкото по-голям е конвенционалният чайник, Идеал..
07 May SC 1 EASYFIX удобство и PREMIUM комплект
admin 0 756
Уредът за почистване на пара SC 1 EasyFix Premium е идеалното решение за почистване на малки площи. Превръща се от преносим уред в парна машина само с едно щракване; подовата дюза трябва да бъде прикрепена за тази цел. Колкото по-голям е конвенционал..
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)