Уредът за почистване на пара SC 1 EasyFix Premium е идеалното решение за почистване на малки площи. Превръща се от преносим уред в парна машина само с едно щракване; подовата дюза трябва да бъде прикрепена за тази цел. Колкото по-голям е конвенционалният чайник, ръчният паропрепарат се вписва във всяка кухня или шкаф за баня. Затова е подходящ за домакинства с малко място за съхранение и въпреки това покрива всички области на приложение на големите си братя и сестри от сериите SC.

 

 

Хигиенна чистота без почистващ препарат
SC 1 EasyFix Premium е мощен и ефикасен помощник: След време за отопление от само 3 минути може да се работи при налягане от 3 бара. На разположение на място, уредът е подходящ и за кратки периоди на ползване от време на време. Подобно на всички парни почистващи препарати на Kärcher, този модел също така постига хигиенна чистота без никакви почистващи препарати. Едно научно изследване потвърждава, че парострунители Kärcher премахват 99,99% [1] от всички нормални домашни бактерии.

Най-добър изпълнител във формата на чанта
Уредът за почистване на пара, който тежи само 1,5 кг (без вода и принадлежности), може да се използва като универсален ръчен уред с аксесоарите, включени в обхвата на доставка. Подробната дюза и кръглата четка се използват за фуги или фитинги, ръчната дюза за плочки или работни плотове и дюзата за мощност за упорити покрития. Дори и тесни кътчета или кранове могат да бъдат достигнати с удължителен маркуч, който е подходящ за всички аксесоари. Благодарение на възможността за свързване на подовата дюза, може да се използва и като парна машина.

[1] При цялостно почистване с парна машина Kärcher 99,99% от всички обикновени домашни бактерии ще бъдат убити на обикновени твърди повърхности на домакинството.