Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Повече информация тук

WD 3 Car & WD 4 Car - почистване на автомобила

Публикувано от sneji 22.06.2018 0 Коментари Прахосмукачки,

Няколко лесни съвета за почистване на автомобила с прахосмукачките WD 3 и WD 4

 

Прахообразно табло за автомобили, мръсотия, проследена в бедрената кост, малки камъни и власинки между седалките - замърсяванията се настаняват отново и отново в същите тези места в колата. Прахообразните платове, старата стара прахосмукачка от мазето или четките редовно се използват, за да се върне обратно във вътрешността на автомобила. Работата е не само проста, но и цялостна, с новосъздадените многофункционални прахосмукачки Kärcher WD 3 Car и WD 4 Car. Благодарение на аксесоарите за почистване на интериора на автомобила, няма празно пространство. И двете устройства са много мощни (WD 3: 200 W и WD 4: 220 W засмукваща мощност, измерена на дюзата) с консумация на мощност едва 1,000 вата.

 

 

Но засмукването не е всичко, което има значение; в крайна сметка, мръсотията трябва да се достигне до възможно най-голяма степен. Устройствата се предлагат с подходящите аксесоари за това. Дължината на дюзата от 35 см достига дори тесни, дълбоки пролуки между седалките. Повърхности като седалките или багажника могат да се изсмукват бързо с широката всмукателна дюза. Всмукателната четка с меки влакна се използва за части, които не са устойчиви на надраскване, като таблото за автомобили. Четката с твърди власинки се използва за работа върху постелката. Всяка допълнителна част може да се монтира директно върху маркуча без извивки - значимо предимство при работа в затворени пространства.

 

Друг практичен детайл: WD 4 Car е оборудван с патентованата система за отстраняване на филтри на Kärcher. Равномерният нагънат филтър се намира в касетата зад корпусната глава. За почистване просто се изважда с дръжка. Това означава, че операторът не влиза в контакт с мръсотията, която е била събрана, и елиминирането на тромавото отстраняване на главата на устройството, например за прахосмукачки с филтърни касети.

Изпратете коментар