Как да изберем водоструйка?

Публикувано от admin 20.02.2017 0 Коментари Водоструйки,

Всеки клиент може сам да определи от какъв уред има нужда. Разгледайте нашата подробна легенда и определете сами мощността и класа на Вашата водоструйка.
Мощността за почистване на една водоструйка Karcher е резултат от комбинацията на налягането и количеството на водата. Колкото по-добре си съответстват тези два фактора, толкова по-лесно се почистват упоритите замърсявания и толкова по-бързо могат да бъдат почистени големи повърхности. С оглед на различните изисквания към почистването Kärcher подрежда своите уреди по определени класове мощност. Колкото по-голяма е площта за почистване, респ. колкото по-силно е прилепнало замърсяването, толкова по-голям е препоръчителния клас мощност. За почистването на големи повърхности, като например фасади, се препоръчва поради това закупуването на един уред K 7 с подходящите принадлежности.


Водоструйка K2: Моделът почиства 20 кв.м. за един час. Подходящ е за почистване на малки превозни средства като велосипеди, мебели в градината- шезлонги, пейки, столове, градинарски машини и инструменти. Не се препоръчва да се използва за по-големи по площ обекти, заради малкия капацитет.


Водоструйка K3: Машината има капацитет 25 кв.м. за 1 час. Намира приложения в почистването на велосипеди, градински и балконски мебели, градинарски инструменти. K3 може да се използва и за измиване на огради и малки пътеки. Моделът е подходящ за почистване на мотоциклети и скутери.


Водоструйка K4: Тази водоструйка притежава по-голям дебит и може да почисти площ от 30 кв.м. за един час. Моделът почиства всички изброени до сега обекти: велосипеди, градинарски инструменти, градински мебели, огради и пътечки, мотори и скутери. Новото при тази водоструйка е, че може да се справи с почистването на леки автомобили.


Водоструйка K5: Капацитетът на K 5 е почистване на 40кв.м. за 1 час. Моделът е доста мощен и може да се справи освен със стандартните обекти за почистване с малка площ като велосипеди, градински принадлежности и мебели, така и с много по-големи по площ и обем предмети. Водоструйката е проектирана да почиства леки и средни автомобили- джипове, пикапи. Мощността й е достатъчна за почистване на външни стълбища и големи градински пътеки, както и за масивни каменни огради.


Водоструйка K7: Това е най-мощният модел водоструйка проектиран от Karcher за домашна употреба. Може да почиства до 60 кв.м. площ за един час. Има много голям обхват на приложение. K 7 се справя без проблеми с всички изброени до тук малки по площ обекти- велосипед, градински инструменти и мебели, скутери, мотори, огради и пътеки, леки автомобили и пикапи. Моделът е предназначен да чисти и много по-големи по площ обекти като: големи автомобили- микробуси, каравани, плувни басейни, фасада на сграда.

 

Изпратете коментар