Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Повече информация тук

Как да изберем прахосмукачка?

Публикувано от admin 21.02.2017 0 Коментари

За да направите най-добрия избор на прахосмукачка Karcher отговарящ на всички Ваши нужди се запознайте със спецификите на всеки модел. Разгледайте приложението на всички уреди и открийте Вашата прахосмукачка.

 

Прахосмукачка WD 2: Моделът е много икономичен- разходът му на електроенергия е 1000W, а мощността – 1200W. Предназначен е за засмукване на малко количество вода, за вътрешно почистване на автомобила и почистване на замърсяванията от антрето на къщата.

 

Прахосмукачка WD 3: Тази прахосмукачка консумира мощност едва 1000W, а реализира мощност от 1400W. WD 3 има доста по-голям обхват на приложение в сравнение с базовия модел WD 2. Може да се използва за изсмукване на малко количество вода, за почистване на автомобили и за почистване на входното пространство. По-мощната прахосмукачка може да се използва още за почистване на килери, както и в домашната работилница. Модел WD 3 притежава функция издухване, която е много полезна в градината.

 

Прахосмукачка WD 4: Този модел попада в средния клас прахосмукачки. Има мощност 1600W при консумация едва 1000W. Намира приложение при изсушаването на малко количество вода, почистване на автомобил, поддръжка на входното антре, килера и домашната работилница или хоби стаята. WD 4 разполага с практичния плосък филтър, който улеснява експлоатацията на машината, заради лесното си обслужване и фактът, че може да работи и за сухо и за мокро изсмукване. Тази прахосмукачка е подходяща за почистване на гаража.

 

Прахосмукачка WD 5: Мощността на уреда е 1800W, а консумацията му на електричество- 1100W. Намира широко приложение в почти всички части на дома, работилницата и градината. Може да се използва за изсмукване, както на малко количество вода, така и на много голямо- например при наводнение причинено от пералнята. Моделът е подходящ за почистване на автомобила, входното пространство, килера, работилницата, гаража, както и при ремонт. Чрез WD 5 може да се поддържа пространството около къщата- градина, алеи и пътечки. Моделът притежава функцията издухване полезна при почистване на листа. Снабден е с висококачествения плосък филтър подходящ както за сухо, така и за мокро изсмукване.

 

Прахосмукачка WD 6: Това е най-мощният модел на Karcher. При консумация от едва 1300W, WD 6 има мощност 2000W. Полезна е във всички сфери на почистването. Без проблеми ще се справи с изсмукване на малко количество вода, с почистването на автомобила, почистване на входната зона в дома, килера, работилницата, гаража. Моделът има голям контейнер с вместимост 30 литра и може да се използва за изсмукване на голямо количество вода- например при наводнение причинено от пералнята. WD 6 е полезен за поддръжката на пространството около къщата- градината, алеите. Неоценим помощник е при ремонтни дейности. Може да изсмуква строителни отпадъци, прах и твърди предмети. Прахосмукачката е снабдена с контакт и в нея могат да се включват електро инструменти. Притежава функцията издухване, която се използва за премахване на паднали листа в градината. При модела е използван висококачествения плосък филтър, който се използва и при сухо и при мокро изсмукване.

 

Изпратете коментар