Меню
Вашата кошница

Подопочистване и полиране

ПОДОЧИСТАЧКИ: по-бързи от метла – по-удобни от прахосмукачка. Подочистачките Karcher са идеални за почистване на меки и твърди настилки. Те са незаменими за случаите, когато прахосмукачката е твърде сложно, а метлата твърде непрактично решение. Задвижваните от батерия четки бързо отстраняват мръсотията – без досаден кабел, без излишно навеждане. За ефективното отстраняване на косми от домашни любимци Karcher предлага специална четка от естествен косъм с единствена по рода си в света техника.

Акумулаторна метла Karcher KB 5
-5 %
Производител: Karcher
Стандартна окомплектовка Зарядно устройство Универсална четка Подочистачките на батерии са идеални за почистване на меки и твърди настилки. Те са незаменими за случаите, когато прахосмукачката е твърде голямо, а метлата твърде непрактично решение. Задвижваните от батерия четки бързо отс..
141,50 лв. 149,00 лв.
Акумулаторна метла Karcher KB 5 Premium
-5 %
Производител: Karcher
Оборудване Зарядно устройство Универсална четка Подочистачките на батерии са идеални за почистване на меки и твърди настилки. Те са незаменими за случаите, когато прахосмукачката е твърде голямо, а метлата твърде непрактично решение. Задвижваните от батерия четки бързо отстраняват мръсо..
147,00 лв. 155,00 лв.
Полираща машина Karcher FP 303
-5 %
Производител: Karcher
Стандартна окомплектовка 3 полиращи подложки Филтърна торба от хартия Навиване на кабела Текстилен калъф с отделение за принадлежности Сега полирането е лесно като детска игра FP 303 осигурява перфектни резултати. Подходящ за различни подови настилки – паркет, ламинат, камък, PVC, к..
398,05 лв. 419,00 лв.
Подочистачка Karcher FC 5
-5 %
Производител: Karcher
Иновационна концепция С Функцията 2 в 1 подочистачка FC 5 ви позволява да измиете и подсушите пода едновременно. Автоматично навлажнените, въртящи се ролки от микрофибър почистват замърсяванията и същевременно остават чисти, благодарение на сместта от вода и препарат за почистване. Самопочистващата..
464,00 лв. 489,00 лв.
Подочистачка Karcher FC 5 Premium
-5 %
Производител: Karcher
Иновационна концепция С Функцията 2 в 1 подочистачка FC 5 Premium ви позволява да измиете и подсушите пода едновременно. Автоматично навлажнените, въртящи се ролки от микрофибър почистват замърсяванията и същевременно остават чисти, благодарение на сместта от вода и препарат за почистване. Самопочи..
522,00 лв. 549,00 лв.
Подочистачка с батерия Karcher FC 3 Cordless
-5 %
Производител: Karcher
Иновационна концепция С Функцията 2 в 1 подочистачка FC 3 Cordless ви позволява да измиете и подсушите пода едновременно, без нужда от предварително почистване. Автоматично навлажнените, въртящи се ролки от микрофибър почистват замърсяванията и същевременно остават чисти, благодарение на сместта от..
426,00 лв. 449,00 лв.
Подочистачка с батерия Karcher FC 3 Cordless Premium
-5 %
Производител: Karcher
Иновационна концепция С Функцията 2 в 1 подочистачка FC 3 Cordless Premium ви позволява да измиете и подсушите пода едновременно, без нужда от предварително почистване. Автоматично навлажнените, въртящи се ролки от микрофибър почистват замърсяванията и същевременно остават чисти, благодарение на см..
474,00 лв. 499,00 лв.
Подочистачка с батерия Karcher FC 5 Cordless
-5 %
Производител: Karcher
Иновационна концепция С Функцията 2 в 1 подочистачка FC 5 Cordless ви позволява да измиете и подсушите пода едновременно, без нужда от предварително почистване. Автоматично навлажнените, въртящи се ролки от микрофибър почистват замърсяванията и същевременно остават чисти, благодарение на сместта от ..
692,00 лв. 729,00 лв.
Подочистачка с батерия Karcher FC 5 Cordless Premium
-5 %
Производител: Karcher
Иновационна концепция С Функцията 2 в 1 подочистачка FC 5 Cordless Premium ви позволява да измиете и подсушите пода едновременно, без нужда от предварително почистване. Автоматично навлажнените, въртящи се ролки от микрофибър почистват замърсяванията и същевременно остават чисти, благодарение на см..
759,00 лв. 799,00 лв.
Подочистачка с батерия Karcher FC 7 Cordless
-5 %
Производител: Karcher
Иновационна концепция С Функцията 2 в 1 подочистачка FC 7 Cordless ви позволява да измиете и подсушите пода едновременно, без нужда от предварително почистване. Автоматично навлажнените, въртящи се ролки от микрофибър почистват замърсяванията и същевременно остават чисти, благодарение на сместта от..
854,00 лв. 899,00 лв.
Подочистачка с батерия Karcher FC 7 Cordless Premium
-5 %
Производител: Karcher
Иновационна концепция С Функцията 2 в 1 подочистачка FC 7 Cordless Premium ви позволява да измиете и подсушите пода едновременно, без нужда от предварително почистване. Автоматично навлажнените, въртящи се ролки от микрофибър почистват замърсяванията и същевременно остават чисти, благодарение на см..
949,00 лв. 999,00 лв.
Показани са от 1 до 11 от 11 резултата (1 страници)