Меню
Вашата кошница

Професионални водоструйки

Производител: Karcher
Ротационната дюза за бързо справяне с упоритите замърсявания е включена в обема на доставка на преносимата водоструйка HD 5/11 P Plus. Машината разполага с надеждна три-бутална аксиална помпа с месингова цилиндрова глава. Компактна, лека и много мобилна машина може да се използва както хоризонтално,..
1309,00 лв.
Производител: Karcher
Компактната, лека и с многостранно приложение водоструйка без загряване HD 5/12 C предлага отлична мобилност и е подходяща както за работа в стоящо положение, така и в легнало. Уредът е оборудван с усъвършенствана система за съхранение на аксесоари, а месинговата цилиндрова глава и автоматичното осв..
1399,00 лв.
Производител: Karcher
Компактната, лека и с многостранно приложение водоструйка без загряване HD 6/13 C предлага отлична мобилност и е подходяща както за работа в стоящо положение, така и в легнало. Уредът е оборудван с усъвършенствана система за съхранение на аксесоари, а месинговата цилиндрова глава и автоматичното осв..
1659,00 лв.
Производител: Karcher
Компактната, лека и с многостранно приложение водоструйка без загряване HD 5/17 C предлага отлична мобилност и е подходяща както за работа в стоящо положение, така и в легнало. Уредът е оборудван с усъвършенствана система за съхранение на аксесоари, а месинговата цилиндрова глава и автоматичното осв..
1749,00 лв.
Производител: Karcher
Компактната, лека и с многостранно приложение водоструйка без загряване HD 5/17 C Plus предлага отлична мобилност и е подходяща както за работа в стоящо положение, така и в легнало. Уредът е оборудван с усъвършенствана система за съхранение на аксесоари, а месинговата цилиндрова глава и автоматичнот..
1829,00 лв.
Производител: Karcher
Нашата мобилна водоструйка без нагряване HD 6/15 M има множество иновации в оборудването, като стандарт за безопасна и удобна работа. Автоматичното освобождаване на налягането например, предпазва компонентите под високо налягане от повреди в режим на готовност. Иновативният пистолет за високо наляга..
2129,00 лв.
Производител: Karcher
Компактната, лека и с многостранно приложение водоструйка без загряване HD 5/17 CX Plus предлага отлична мобилност и е подходяща както за работа в стоящо положение, така и в легнало. Уредът е оборудван с усъвършенствана система за съхранение на аксесоари, а месинговата цилиндрова глава и автоматично..
2229,00 лв.
Производител: Karcher
Надеждна и мощна, компактна и мобилна: Водоструйката HD 7/17 M с трифазен мотор съчетава дълъг живот, лесен сервиз, максимална гъвкавост и комфортна работа в едно високоефективно устройство, проектирано за изправена и хоризонтална работа. EASY! Force пистолетът използва силата на високото налягане, ..
2489,00 лв.
Производител: Karcher
HD 7/17 M Cage ST с трифазен двигател е мобилен и здрав уред за почистване с високо налягане, снабден с прахово боядисана стоманена тръбна рамка, която е проектирана за тежки условия на работа при вертикална или хоризонтална употреба. Новата 3-бутална аксиална помпа с месингова цилиндрова глава е ле..
2539,00 лв.
Производител: Karcher
Самостоятелна работа с 600 l / h дебит на водата! Новата HD 6/15 G с мощен двигател с вътрешно горене работи без електричество и затова е подходяща за гъвкаво приложение в областта на промишлеността, строителството и селското стопанство. Водоструйката предлага здрава помпа с колянов вал с доказано к..
2839,00 лв.
Производител: Karcher
Нашата мобилна водоструйка HD 7 14-4M има множество иновации в оборудването, като стандарт за безопасна и удобна работа. Автоматичното освобождаване на налягането например, предпазва компонентите под високо налягане от повреди в режим на готовност. Иновативният пистолет за високо налягане EASY! Forc..
3039,00 лв.
Производител: Karcher
Пистолетът за високо налягане EASY! Force, заедно с бързите връзки EASY! Lock, в нашата водострука HD 7/14-4 M Cage, гарантира, че можете да работите, безумора и спестявате време за закрепване и сваляне на аксесоари. Пистолетът за високо налягане EASY! Force използва силата на отдръпване на струята ..
3039,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 93 резултата (8 страници)