Меню
Вашата кошница

💰 ЧЕРНИ ОФЕРТИ ОТ 27.11 - 29.11 💰 Реални намаления! 🏡

💰 YELLOW WEEKEND ОТ 27.11 - 30.11.2020 💰 Реални намаления! 🏡

НОВО! 💰 КАМПАНИЯ ПАКЕТНИ ОФЕРТИ 💰 Изградете своя мечтан дом и спестете пари 🏡

Мокро/сухо смукачки

Професионална смукачка Karcher NT 22/1 Ap L
-10 %
Производител: Karcher
Професионална смукачка Karcher NT 22/1 Ap L е предназначена както за мокро, така и за сухо почистване. Компактна, мощна, надеждна и изключително гъвкава, идеална за почистване на леки до средно тежки замърсявания в много търговски приложения. Karcher NT 22/1 Ap L е подходяща за почистване на прах, г..
296,00 лв. 329,00 лв.
Професионална смукачка Karcher NT 35/1 Tact Te
-10 %
Производител: Karcher
Компактният и същевременно много мощен прахосмукачка за сухо и мокро изсмукване NT 35/1 Tact Te е оборудван с уникалната в световен мащаб и високо ефективна система за почистване на филтъра – Tact -системата. Тази система за почистване на филтъра функционира напълно автоматично. Така е възможно да с..
1070,00 лв. 1189,00 лв.
Производител: Karcher
NT 20/1 Me Classic е здрава, компактна мокро/сухо смукачка от серията NT Classic. Машината е оборудвана с 20-литров контейнер и впечатлява с лесната си концепция за обслужване, ниските разходи за работа и поддръжка и надеждната филтърна технология. Със своята турбина с мощност 1500 W, прахосмукачкат..
405,00 лв.
Производител: Karcher
Проектирана за умерени количества течности, груби замърсявания и прах: с мощност на турбината от 1500 W и 30-литров капацитет на контейнера, мокро/сухо смукачка NT 30/1 Me Classic е идеална за вакуумиране на всички видове замърсявания. Машината NT Classic също се оценява високо с изпитаната си филтр..
415,00 лв.
Производител: Karcher
NT 20/1 Ap е практична, здрава и мощна мокро/сухо смукачка за професионални употреба. Благодарение на компактните си размери и здравия дизайн, смукачката е идеална за мобилна употреба. NT 20/1 Ap е оборудвана за справяне с течности, както и с груба мръсотия и фин прах. Всички аксесоари могат да се с..
589,00 лв.
Производител: Karcher
Нашата NT 30/1 Ap L е компактна, висококачествена мокро/сухо смукачка в средния клас с полуавтоматично почистване на филтъра. Прахосмукачката е подходяща за различни приложения, като например почистване на интериора на превозното средство, отстраняване на груби замърсявания и течности или също така ..
659,00 лв.
Производител: Karcher
Проектирана за професионалисти: NT 20/1 Ap Te е компактна, здрава и впечатляващо мощна мокро/сухо смукачка. Машината е идеална за мобилна употреба на строителни площадки и в работилници. Благодарение на полуавтоматичната функция за почистване на филтъра, NT 20/1 Ap Te може да вакуумира течности, гру..
679,00 лв.
Производител: Karcher
Освен много ефективното полуавтоматично почистване на филтрите, интегрираното гнездо с автоматичен старт-стоп за работа с електрически инструменти е една от превъзходните характеристики на оборудването на нашата компактна мокрo/сухo смукачка NT 30/1 Ap Te L. Отличнaтa й мощност на засмукване прави в..
859,00 лв.
Производител: Karcher
Висококачествена мокро/сухо смукачка NT 40/1 Ap L с капацитет на резервоара от 40 литра и полуавтоматично почистване на филтъра, която в комбинация с превъзходната смукателна мощност позволява отстраняване на фин прах дори без филтърна торбичка. Прахосмукачката е универсална и може да се използва за..
909,00 лв.
Производител: Karcher
Независимо дали има прах, груба мръсотия или течности, мощната NT 90/2 Me Classic разполага с изключително голям 90-литров контейнер за вакуумиране на големи количества мръсотия от всякакъв вид и се характеризира с лесната си работа. Висококачествената, здрава двумоторна мокро/сухо смукачка е снабде..
929,00 лв.
Производител: Karcher
Мощната прахосмукачка с два мотора NT 50/2 Me Classic премахва течности, груби замърсявания и прах за нула време. Машината е снабдена с 50-литров контейнер и предлага отлично управление и стабилно качество. Стандартната ръкохватка и изключително здравото шаси с метални колела гарантират голяма мобил..
969,00 лв.
Производител: Karcher
Пекарите и сладкарите могат да въздъхнат с облекчение с нашата прахосмукачка за пекарни NT 40/1 Tact Bs. Независимо дали става въпрос за подове, машини или други устройства - и с допълнителни аксесоари дори фурната: Прахосмукачката лесно се справя с всички предизвикателства, които я очакват в пекарн..
1439,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 47 резултата (4 страници)