Меню
Вашата кошница

Индустриални смукачки

Производител: Karcher
Компактният IVC 60 / 24-2 Tact² Longopac индустриална смукачка е идеална за почистване на производствени площи и производствени машини. Устройството е оборудвано с големи колела и спирачни ролки, което го прави лесно за придвижване и идеално за мобилна употреба. Автоматичната система за почистване н..
6441,00 лв.
Производител: Karcher
Компактният индустриална смукачка IVC 60/30 Tact² Longopac е идеална за почистване на производствени площи и производствени машини. Благодарение на устойчивия на износване страничен компресор, устройството може да работи непрекъснато и може да се използва, например като стационарен смукателен агрега..
11308,00 лв.
Производител: Karcher
Вариант Ringler IVR-L 100/24-2 Tc Me Dp е компактна промишлена смукачка с накланящо се шаси. Висококачествената смукачка предлага 100-литров контейнер от неръждаема стомана, който позволява големи количества течности и/или твърди вещества без прах, като например стружки да бъдат изсмуквани. Твърдите..
12217,00 лв.
Производител: Karcher
Моделът на входно ниво в нашата гама супер клас индустриални смукачки със сертификат клас M вече се е наложила със своята впечатляваща производителност и отлично оборудване. IVS 100/40 M разполага с ефективен трифазен мотор (IE2) с меко стартиране, за да се предотврати върховете в мощността при стар..
14082,00 лв.
Производител: Karcher
Подходящ както за мобилна, така и за стационарна непрекъсната употреба, нашата индустриална смукачка от супер клас IVS 100/55 M е подходяща за безопасно вакуумиране на много големи количества фини прахове, които са опасни за здравето. Сертифицирана за клас прах M и енергоефективна (IE2), смукачката ..
15544,00 лв.
Производител: Karcher
IVS 100/75 M е топ моделът в нашата индустриална смукачка в гамата супер клас със сертификат клас M. Снабдена с изключително високоефективни компоненти, като странична турбина с мощност 7,5 кВт, тя също така безопасно почиства много големи количества фин прах, опасен за здравето. Най-големият трифаз..
20039,00 лв.
Производител: Karcher
С мощност от 1.2 kW, IVR-L 40/12-1 е базова машина при индустриалните смукачки. IVR-L 40/12-1 е най-малката смукачка за течности в гамата IVR-L. Тази качествена машина е идеална за вакуумиране и отделяне на малки количества течности и твърди вещества, например охлаждащи течности, емулсии на смазки, ..
4694,00 лв.
Производител: Karcher
Индустриалната смукачка Kärcher IVR-L 65/12-1 Tc е подходяща за изсмукване и отделяне на охлаждащи течности, емулсии на смазка, твърди вещества, съдържащи вода или масло (например метални стружки). Вакуумираните стружки могат да се съберат в специална кошница, докато течният компонент се рециркулира..
5149,00 лв.
Производител: Karcher
IVC 60/24-2 Ap е компактен индустриален екстрактор с големи колела и ролки със спирачки. Маневреният уред от начален клас маневрира лесно и е предвиден за мобилно почистване на производствени машини и в сферата на производството. Полуавтоматичната система за почистване на филтрите гарантира по-продъ..
5209,00 лв.
Производител: Karcher
IVR-L 100/24-2 е компактна индустриална смукачка тип Ringler от Керхер. Смукачката предлага капацитет от 100 литра и може надеждно да изсмуква твърди частици (като стърготини) и благодарение на опционалната кошница за сортиране, да ги разделя от течностите. Връзката на маркуча към всмукателната глав..
5574,00 лв.
Производител: Karcher
Компактният индустриален екстрактор IVC 60/24-2 Tact ² е изключително подходящ за почистване на производствени зони и машини. Уредът е оборудван с големи колела и ролки със спирачки, за да се движи лесно и да е максимално мобилен. Автоматичната система за почистване на филтъра Tact ² гарантира дълъг..
6212,00 лв.
Производител: Karcher
IVC 60/24-2 Tact ² M е компактен индустриален екстрактор с големи колела и ролки със спирачки. Изключително маневреният уред е оптимално подходящ за почистване на производствени машини и зони за производство. Освен това екстракторът е лицензиран за почистване на прах от категория на праха М. Автомат..
6342,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 33 резултата (3 страници)