Меню
Вашата кошница

Уреди за почистване на текстил

Производител: Karcher
Мощен и компактен екстрактор за почистване на малки площи с меки подови настилки. Предлага най-добрия резултат при изсмукването на остатъчната влага в сравнение с всички конкурентни уреди. Puzzi 8/1 C дава възможност за бързо ползване на текстилните площи след почистване. Захранващият кабел може да ..
1079,00 лв.
Производител: Karcher
Резервоарът за вода с филтър на Puzzi 10/1 дава възможност за продължителна работа без прекъсване и защитава помпата от замъсяване. Компактен и здрав пластмасов корпус - устойчив на удар и лек за носене. Двете големи колела се грижат за безпроблемното придвижване дори и при наличието на неравности, ..
1789,00 лв.
Производител: Karcher
Puzzi 10/2 Adv: екстрактор с налягане 2 бара. Идеален за почистване на текстилни повърхности. С включване на PW 30/1 екстракторът е подходящ и за средни по размер площи. Дозиращата функция срещу разпенване предотвратява прекомерното образуване на пяна резервоара за отпадна вода. С отделение за почис..
2699,00 лв.
Производител: Karcher
Професионалният екстрактор Puzzi 30/4 с 66 dB (A) е най-тихият екстрактор за мокро почистване от неговия клас и е идеален за тихо почистване. С капацитет 30 L за прясна вода и 350 mm дюза за почистване на подове иновативният екстрактор е особено подходящ за почистване на по-големи текстилни площи. Г..
4999,00 лв.
Производител: Karcher
BRS 43/500 С е идеалната машина за продуктивното междинно почистване на меки подови настилки. Той отстранява надеждно замърсяванията и освежава меките настилки. В резервоара за отпадъци още при почистването се събират влакна и замърсявания. Настилката е отново суха и готова за употреба след 20 минут..
6129,00 лв.
Производител: Karcher
BRC 30/15 C е перфектната машина за дълбоко почистване на меки подови настилки на малки площи. Чрез нейната четка с плаващи лагери могат да се постигнат перфектни резултати дори и при неравно повърхности. Освен това BRC 30/15 може да се използва перфектно за междинно почистване на килими с напръсква..
6329,00 лв.
Производител: Karcher
Със своето ниво на шума от 66 dB(A) екстракторът Puzzi 30/4 E е най-тихият уред в своя клас. Снабден е с 30-литров воден резервоар, който осигурява почистване на големи площи без прекъсване. Благодарение на интегрирания конектор за PW 30/1 почистваната площ може да бъде увеличена допълнително. Ергон..
7379,00 лв.
Производител: Karcher
Автомат за почистване на мокети и килими Karcher BRC 40/22 C работите до 30% по-бързо и гарантирано дълбоко във влакната. BRC 40/22 C е изключително маневрен. Може да се използва също и за почистване на точно определена зона. Той отстранява надеждно замърсяването и освежава меките подови настилки. С..
14499,00 лв.
Производител: Karcher
С BRC 45/45 C Ep е възможно, както бързото междинно почистване с процеса I-Capsolation, така и почистване в дълбочина на влакното на меките подови настилки с процеса за впръскване на почистващ препарат. BRC 45/45 C Ep може да се използва гъвкаво също и за почистване на точно определена зона. Той отс..
16089,00 лв.
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)