Меню
Вашата кошница

Парочистачки и парни екстрактори

Производител: Karcher
Изсъхналите, залепнали дъвки са често срещана неприятност на настилки и тераси, в търговски центрове, кина, хотели, ресторанти и много други силно посещавани зони. Уреда на батерии SGG 1 Bp премахва дъвките за секунди. Това става възможно чрез комбинацията от пара и биоразградимо почистващо средство..
11035,00 лв.
Производител: Karcher
SG 4/4 е компактна и надеждна парочистачка, която впечатлява с отлична производителност и е сертифицирана за дезинфекция*. Благодарение на налягането от 4 бара се постига оптимално почистване. Плавното регулиране на количеството на парата и функцията Vapo-Hydro (плавно регулиране на наситеността на ..
2435,00 лв.
Производител: Karcher
Екстракторът с парен генератор SGV 6/5 убеждава с множеството възможности за приложение. Лесните за разбиране символи на уреда го правят лесен за разбиране, а управлението му детска игра. Бутонът Easy Operation и ергономичната ръкохватка за управление на функциите на парогенератора и на екстрактора ..
8139,00 лв.
Производител: Karcher
SGV 8/5 изпълнява всички желания. Изключително лесният за употреба екстрактор с парогенератор предлага практична функция за почистване с химия и самопочистване и по този начин гарантира изцяло хигиенна чистота. Освен това уредът убеждава с особено лесното и комфортно управление. Бутонът Easy Operati..
9315,00 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)