Меню
Вашата кошница

Аксесоари

Производител: Karcher
Микрофибърна кърпа за деликатно почистване.  ..
9,90 лв.
Производител: Karcher
Характеристики: Четка за почистване на козина: премахва упорита мръсотия от домашния любимец Зъбци от неръждаема стомана: приятен за домашния любимец Регулируем: Регулируем за различни размери  ..
15,90 лв.
Производител: Karcher
С помощта на смукателния маркуч на уреда за мобилно почистване, можете да ползвате алтернативни източници на вода, като кладенци и водни резервоари. За тази цел резервоарът се сваля от уреда, адапторът на маркуча се включва към уреда, а другият край на маркуча, с интегриран фълтър се поставя във вод..
34,90 лв.
Производител: Karcher
Характеристики: Прикрепен към струйника: Затова едната ръка остава свободна Меки влакна: Измива упоритата мръсотия и изплаква Влакна от всяка страна: За почисване дори на трудни места..
34,90 лв.
Производител: Karcher
Характеристики: Адаптер за автомобил: зареждане на OC 3  ..
59,90 лв.
Производител: Karcher
Със своята нежна и приятна струя, дюзата с конусовидна струя е особено подходяща за почистване на домашни любимци като кучета или само техните лапи. Идеална за след разходки преди кучето да се върне в колата, къщата или апартамента. Дюзата е със струя с ниско налягане и е напълно безопасен за употре..
34,90 лв.
Производител: Karcher
Перфектен за всеки, който е на път много: С оптимално пригодените аксесоари на кутията за приключения, външното оборудване може да се почисти навсякъде. Универсалната мека четка, която може да бъде свързана с пистолета за пръскане, помага за почистването и измиването на упоритите замърсявания. Със с..
79,90 лв.
Производител: Karcher
С оптимално приспособени аксесоари в Bike Box можете да почиствате велосипеди и екипировка внимателно и грижливо. Меката универсалната четка може да бъде прикрепена към пистолета и така премахва упоритите замърсявания. С почистващия препарат можете да премахнете мръсотията, която обикновено се намир..
79,90 лв.
Производител: Karcher
Кутията с аксесоари включва дюза с коносовидна струя, която е идеална за почистване на домашни любимци като кучета или само за техните лапи. Четка за почистване на козината, с помощта на която упоритата мръсотия може лесно да се премахне. И висококачествена микрофибърна кърпа за изсушаване на кучета..
79,90 лв.
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)