Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Повече информация тук
-5% Парочистачка Karcher SC 5 - нарушена опаковка

Най-мощната!

SC 5 е най-мощната парочистачка на Karcher. Отстранява дори и упоритите замърсявания благодарение на иновативната VapoHydro функция. Резервоарът се сваля и се пълни директно на мивката. Чистете без прекъсване!

Функция VapoHydro

Третиране на упорити замърсявания с гореща вода в допълнение към парата. Парата разтваря замърсяванията - водата ги отмива. За още по-добри резултати от почистването!

Свалящ се резервоар

Резероарът на SC 5 се сваля от парочистачката и може удобно да се напълни на чешмата по всяко време. Удобната дръжка прави свалянето и пълененето на резервоара още по-лесно. Без чакане, директно от чешмата!

Без прекъсване на работа

Може да се добавя вода по всяко време - не е нужно уредът да се изключва. Благодарение на свалящия се резервоар доливате вода директно от чешмата. Цялото жилище се почиства под пълна пара.

Без повече химия!

Почистване само с естествената сила на водата - повърхностите в дома Ви са чисти и безопасни. Използването на силни химикали в ежедневието често води до поява на алергични реакции. Почистването с парочистачка Karcher гарантира хигиенизиране на дома без опасност от алергии.

Убиец на бактерии

SC 5 унищожава 99,99% от обичайните за домакинствата бактерии. Може да се използва във всички помещения в дома: кухня, спалня, баня, коридор, трапезария. Премахнете здравословно болестотворните бактерии от дома си и се погрижете за здравето на децата си.

Готов за 3 минути

Парочистачка SC 5 е готова за работа само за 3 минути. При първоначално включване на уреда са му необходими само 3 минути, за да превърне водата в пара. Бързо, лесно и удобно, без излишно чакане!

Употреба

Може да използвате уреда върху всички видове твърди повърхности в дома си: домакински плотове; подове от теракот, мозайка; санитарен фаянс и теракот, прозорци и огледала, батерии. Множеството аксесоари от комплекта почистват хигиенично плочки, готварски печки, абсорбатори и дори най-малките отвори – включително и упорити замърсявания.

Подобрен комплект за под

Новият комплект за почистване на пода Comfort Plus има гъвкава връзка за дюзата и иновативна технология за смяна на кърпите. Оптимално почистване благодарение на ефективната ламелна технология. Има увеличена площ - за още по-бързо почистване. Кърпата се сменя без контакт със замърсяванията. Достигане и до най-трудните места. Лесно почистване под мебели, ъгли и стълби. Всеки кът в дома е хигиенизиран!

Без контакт до замърсяванията

Интелигентната система на Comfort Plus е проектирана така, че да е от максимална полза на потребителя. Благодарение на специалната ламелна технология, замърсената кърпа пада сама, без да е необходимо да я пипате с ръце. Изключително удобство и отлична хигиена

Защита за деца

Системата за заключване на пистолета за пара осигурява сигурна защита срещу неправомерно използване от малки деца. Бъдете спокойни за тяхната безопасност!

Регулиране на парата

Количеството на парата може да се регулира индивидуално в зависимост от вида на повърхността и на степента на замърсяване. Може да избирате от мининимална парна степен (леки замърсявания) до максимална парна степен (груби замърсявания). Вие решавате колко пара да пуска уредът.

Комфортно съхранение

Уредът има интегрирано място за съхранение на кабела. Комфортно съхранение на аксесоарите. Паркинг позиция за лесно поставяне на дюзата за почистване на подове при прекъсване на работата.

Оборудване

Защита за деца, предпазен клапан
Интегрирана фуния за пълнене
Комплект за почистване на под Comfort Plus
Система с 2 резервоара
Регулиране на парата (на степени)
Блокчета срещу варовик
Калъф от хавлиен плат за ръчната дюза
Ръчна дюза, точкова дюза, кръгла четка
Маркуч за пара с пистолет
VapoHydro-функция
Паркинг позиция
Технически данни
Мощност (W) 2200
Максимално налягане на парата (bar) 4.2
Вместимост на резервоара (l) 0,5 + 1,5 (свалящ се резервоар)
Тегло без принадлежности (kg) 6
Размери Д x Ш x В (mm) 439 х 301.3 х 305
Международна гаранция 2 години
Произход Германия
Промоции
karcher препоръчва До изчерпване

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Защита от СПАМ

Всички уреди KARCHER имат 2 години международна гаранция. Битови уреди, закупени с фактура на името на фирма, имат гаранция валидна за професионалните уреди и машини - 12 месеца. За да е валидна гаранцията трябва да се представи правилно и четливо попълнена (без задрасквания и поправки) гаранционна карта.

Гаранционният срок на водни помпи Karcher от серии: BP Garden, BP Home & Garden,  SP Dirt и SP Flat може да бъде удължен на 5 години, ако помпата се регистрира в официалния сайт на Karcher до 3 месеца от датата на покупката. Удължаването е възможно само за уреди закупени от физически лица. Допълнителната гаранция се изпраща на електронната поща на клиента. Необходимо е да се запази оригиналният касов бон за покупка. 

Може да удължите гаранцията на своята помпа Karcher тук: Удължаване на гаранция.


През гаранционния период машината се ремонтира безплатно, ако повредата е причинена от материален или производствен дефект. Не се считат за гаранционни, повреди на части вследствие на тяхното нормално износване.

При ремонт през гаранционния период гаранцията не се удължава, но клиентът получава гаранция 6 месеца за ремонтираната част. Клиентът може да изпрати уреда с куриер за сметка на оторизирания сервиз.

 

Може да се откаже гаранционно обслужване при:

- неспазване указанията за монтаж и експлоатация;

- механични повреди следствие на транспортиране или неправилна експлоатация;

- направен опит за отстраняване на дефект от страна на неупълномощен сервиз или физически лица;

- използване на непрофесионални (битoви) машини за професионални цели;

- повреди вследствие на външни фактори като: неблагоприятни атмосферни условия, електрическо пренатоварване, наводнения и други;

- повреди възникнали вследствие на лоша или повредена електро инсталация;

- повреди, възникнали поради използване на нечиста вода или вода, подавана с недостатъчни налягане и дебит;

- повреди, възникнали вследствие на използване в машините на киселинни или силно агресивни препарати;

- Не се считат за гаранционни повреди възникнали поради замръзване на отделни възли и части на машината;

- Не се считат за гаранционни повреди възникнали поради употребата на неоригинални аксесоари и консумативи.

Парочистачка Karcher SC 5 - нарушена опаковка

  • Производител: Karcher
  • Артикулен номер: 1.512-500.0
  • Наличност: В наличност
  • 749,00 лв.
  • 709,00 лв.
Виж схеми на изплащане:
Добави в "Желани" Добави за сравняване Принтирай оферта

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 100 лв. с опция преглед на стоката.

14 дни право на връщане

14 дни право на връщане при онлайн пазаруване

Международна гаранция

Гаранция на продуктите 2 години.

Качество

Ние сме официален дистрибутор на Karcher за България.