Меню
Вашата кошница

Професионална смукачка Karcher IVS 100/40 M

Професионална смукачка Karcher IVS 100/40 M
Професионална смукачка Karcher IVS 100/40 M
Професионална смукачка Karcher IVS 100/40 M
Професионална смукачка Karcher IVS 100/40 M
Професионална смукачка Karcher IVS 100/40 M
Професионална смукачка Karcher IVS 100/40 M
Професионална смукачка Karcher IVS 100/40 M
12995,00 лв.
  • Stock: С поръчка
  • Производител: Karcher
  • Модел: 1.573-622.0

Работата с този уред изисква инструктаж.

Моделът на входно ниво в нашата гама супер клас индустриални смукачки със сертификат клас M вече се е наложила със своята впечатляваща производителност и отлично оборудване. IVS 100/40 M разполага с ефективен трифазен мотор (IE2) с меко стартиране, за да се предотврати върховете в мощността при стартиране на машината, заедно с мощна странична турбина с мощност 4,0 кВт. Големият звездообразен филтър надеждно събира фини прахове, опасни за здравето, докато хоризонталното изтупване на филтъра означава, че почистването на филтърната система не би могло да бъде по-лесно за потребителя. Това се осигурява от интегрираната трансмисия за целенасочено предаване на силата. Следователно колкото и малко сила да прилага потребителя, това не оказва влияние върху резултатите от почистването на филтъра. Друго предимство са многото възможности за съхранение на аксесоари. В резултат на това те се съхраняват безопасно през работния ден и когато машината се транспортира. IVS 100/40 M е проектиран за непрекъсната работа, което ясно се демонстрира от 100-литров контейнер от неръждаема стомана с удобен механизъм за сваляне. Опция за дистанционно управление допълва широката му гама от оборудване.
Характеристики и предимства
Опция дистанционно управление
Допълнително дистанционно радио управление за работа с машината от разстояние до 30 м. Удобна, икономична работа с машината с едно движение напред. Оптимално използване на пространството: прахосмукачката може да се съхранява в неизползвани или безопасни помещения.
Енергоспестяващ плавен старт
Ниският стартов ток предотвратява спада на захранващото напрежение Ниските енергийни пикове осигуряват по-ниски разходи за енергия. Необходима е ниска защита чрез предпазители. (До 5.5 A, 16 A предпазители са достатъчни).
Лесна работа с машината
Скоби за маркуч и аксесоари осигуряват бърз достъп и съхранение. Вградена кабелна кука за сигурно съхранение на кабели. Всички куки могат да се окачват свободно на машината чрез система от скоби.
Лесен за ползване свалящ механизъм
Лесно и спестяващо време сваляне на контейнера директно върху дръжката. Практичната дръжка на контейнера служи и за изтегляне и бутане на машината до точката на изпразване. Големите индустриални колела осигуряват максимална подвижност дори на неравни подове и при тежко натоварване.
Хоризонтална система за почистване на филтъра
Дръжката за ръчно почистване на филтъра се намира на удобна работна височина и прави работата лесна. Независимо от количеството сила, приложено от потребителя, предавателен механизъм осигурява постоянни резултати от почистването. По-къси прекъсвания на работата благодарение на честото почистване на филтъра

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Вакуум 154 / 15,4
Вид на тока 3 - 400 - 50
Мощност 4,2
Ниво на шум 75
Номинална ширина ID / 70 / ID / 50
Номинално захранване ID / 70
Обем на контейнера 100
Площ на филтъра 2,2
Размери (Д х Ш х В) 1202 x 686 x 1465
Тегло без аксесоари 142
Тегло на опаковката 154
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Безплатна доставка до входа на сградата за поръчки над 150 лева. Собствен транспорт за София-град.
ПРОВЕРКА НА ПРАТКА И КАЧВАНЕ
Проверете пратката преди да я платите. *Опция качване до етаж за София-град.