Меню
Вашата кошница

Професионална смукачка Karcher IVS 100/75 M

Професионална смукачка Karcher IVS 100/75 M
Професионална смукачка Karcher IVS 100/75 M
Професионална смукачка Karcher IVS 100/75 M
Професионална смукачка Karcher IVS 100/75 M
Професионална смукачка Karcher IVS 100/75 M
Професионална смукачка Karcher IVS 100/75 M
Професионална смукачка Karcher IVS 100/75 M
18493,00 лв.
  • Stock: С поръчка
  • Производител: Karcher
  • Модел: 1.573-822.0

Работата с този уред изисква инструктаж.

IVS 100/75 M е топ моделът в нашата индустриална смукачка в гамата супер клас със сертификат клас M. Снабдена с изключително високоефективни компоненти, като странична турбина с мощност 7,5 кВт, тя също така безопасно почиства много големи количества фин прах, опасен за здравето. Най-големият трифазен мотор в този клас работи с висока ефективност (IE2) и се отличава с функция за плавно стартиране, което ефективно предотвратява пикове в мощността при стартиране. В допълнение, машината е предназначена за мобилна или неподвижна, непрекъсната употреба и е оборудвана с контейнер от неръждаема стомана с обем 100 литра и механизъм за спускане, заедно с голям 16-сектора звездообразен филтър. Филтърната система се почиства чрез хоризонтален механизъм с вградена трансмисия. Това означава постоянно добри резултати при почистване на филтъра, независимо от това колко сила е приложена от потребителя. Аксесоари могат да се съхраняват на машината за безопасно транспортиране, докато опционалното дистанционно управление е много практично допълнение към широката гама от оборудване на IVS 100/75 M.
Характеристики и предимства
Опция дистанционно управление
Опция дистанционно управление Допълнително дистанционно радио управление за работа с машината от разстояние до 30 м. Удобна, икономична работа с машината с едно движение напред. Оптимално използване на пространството: прахосмукачката може да се съхранява в неизползвани или безопасни помещения.
Енергоспестяващ плавен старт
Енергоспестяващ плавен старт Ниският стартов ток предотвратява спада на захранващото напрежение Ниските енергийни пикове осигуряват по-ниски разходи за енергия. Необходима е ниска защита чрез предпазители. (До 5.5 A, 16 A предпазители са достатъчни).
Лесна работа с машината
Лесна работа с машината Скоби за маркуч и аксесоари осигуряват бърз достъп и съхранение. Вградена кабелна кука за сигурно съхранение на кабели. Всички куки могат да се окачват свободно на машината чрез система от скоби.
Лесен за ползване свалящ механизъм
Лесно и спестяващо време сваляне на контейнера директно върху дръжката. Практичната дръжка на контейнера служи и за изтегляне и бутане на машината до точката на изпразване. Големите индустриални колела осигуряват максимална подвижност дори на неравни подове и при тежко натоварване.
Хоризонтална система за почистване на филтъра
Дръжката за ръчно почистване на филтъра се намира на удобна работна височина и прави работата лесна. Независимо от количеството сила, приложено от потребителя, предавателен механизъм осигурява постоянни резултати от почистването. По-къси прекъсвания на работата благодарение на честото почистване на филтъра

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Вакуум 305 / 30,5
Вид на тока 3 - 400 - 50
Мощност 7,5
Ниво на шум 73
Номинална ширина ID / 70 / ID / 50
Номинално захранване ID / 70
Обем на контейнера 100
Площ на филтъра 2,2
Размери (Д х Ш х В) 1202 x 686 x 1465
Тегло без аксесоари 165
Тегло на опаковката 177
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Безплатна доставка до входа на сградата за поръчки над 150 лева. Собствен транспорт за София-град.
ПРОВЕРКА НА ПРАТКА И КАЧВАНЕ
Проверете пратката преди да я платите. *Опция качване до етаж за София-град.