Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Повече информация тук
-5% Мултифункционална прахосмукачка Karcher WD 5 Premium

Оборудване

 • Смукателен маркуч с дебелина 35 мм и дължина 2,2 м
 • Снемаща се дръжка с електростатична защита
 • 2 смукателни тръби с дължина 0,5 м от пластмаса
 • Накрайник за мокро/сухо засмукване- възможност за превключване с 2 гумени ленти и 2 четки
 • Плосък филтър
 • Накрайник за фуги
 • Филтърна торба от нетъкан текстил
 • Функция издухване
 • Паркинг позиция
 • Почистване на филтъра
 • Принадлежностите се съхраняват при уреда

Новият върхов модел WD 5 Premium на Kärcher консумира само 1100 W и разполага същевременно с мощност на засмукване от 1800 W. Корпусът на прахосмукачката е от неръждаема стомана. Освен това върховият клас предлага всичко, което прави работата ефективна и лесна: Плосък филтър във филтърна касета за бързо и чисто изваждане, интегрирано почистване на филтъра със светкавично изпълнявано засмукване, нови удобни принадлежности за перфектна чистота, голям резервоар за голямо количество замърсявания, както и нова система за съхранение за безопасно прибиране на всички принадлежности. Без значение дали за сухи, мокри, груби или фини замърсявания: Новото поколение уреди осигурява винаги оптимално улавяне на замърсяванията и перфектни резултати от почистването.
Мощна както никога
Благодарение на специални двигатели, използващи ефективно енергията, и поточно-оптимизирана конструкция на уредите и принадлежностите, новите многоцелеви прахосмукачки Kärcher са не само много по-мощни в сравнение с предишните модели, но също така и най-мощните прахосмукачки Kärcher за крайни потребители за всички времена. Предимствата в един поглед: оптимално улавяне на замърсяванията, голяма икономия на време, многостранни възможности за приложение.
Удобни както никога
Иновативната техника за снемане на филтъра от средния клас позволява удобно снемане на филтъра за секунди. Тук се използва известният от професионалния сектор плосък филтър вграден в касета в главата на уреда – за изключително бързо снемане в две стъпки. Просто отворете филтърната касета, извадете филтъра и готово! Предимствата в един поглед: по-бързо и по-удобно снемане на филтъра, липса на контакт със замърсяванията, липса на разпространение на прах.
Старателна както никога
Чрез изцяло отново разработените принадлежности като подова дюза, тръби, смукателен маркуч или дръжка всички нови модели гарантират перфектни резултати от почистването и най-висок на употреба. Всеки вид замърсяване може да бъде изсмукван бързо и без остатък. Предимствата в един поглед: перфектни резултати от почистването, най-висок комфорт, минимална употреба на сила, максимална свобода на движение, липса на запушвания, липса на прекъсвания на работата.
Постоянна висока мощност на засмукване
Благодарение на вградената функция за почистване на филтъра замърсеният филтър при всички върхови уреди от серията може да се почиства с натискане на бутона за почистване бързо и ефективно. Така и при тежки задачи за почистване може да се работи с постоянно висока сила на засмукване. Предимствата в един поглед: не е необходимо ръчно почистване, липса на контакт със замърсяванията, голяма сила на засмукване.

Новите стандартни принадлежности са проектирани специално за новите многоцелеви прахосмукачки Kärcher и показват в комбинация с уредите неочаквана ефективност на почистване. С новите подови дюзи се достига до всички ъгли. Благодарение на две четки ленти или двойни гумени маншони се отстраняват оптимално мокри и сухи замърсявания. И новият гъвкав смукателен маркуч с подвижна, ергономична дръжка подобрява комфорта неимоверно.
Първокласни подови дюзи
Без значение дали сухи или мокри, фини или груби замърсявания – специално разработените подови дюзи осигуряват перфектно улавяне на замърсяванията, впечатляват с оптимални плъзгащи свойства и могат да се адаптират лесно и бързо към мокри или сухи замърсявания: При подови дюзи със скоби преустройството се извършва чрез смяна на дюзите, а при превключващите се подови дюзи съвсем удобно с педален превключвател. Специалните подови дюзи гарантират съвсем приятен процес на засмукване. Предимствата в един поглед: бързо и безостатъчно отстраняване на замърсяванията, идеални за мокри и сухи замърсявания, засмукване с малка употреба на сила.
Снемаща се дръжка
Ергономично оформената снемаща се дръжка гарантира оптимално отвеждане на въздуха. В допълнение, тя позволява ергономична поза по време на засмукването, тъй като принадлежностите могат да се закрепват бързо и лесно директно към смукателния маркуч. Специалният състав на материала на дръжката предотвратява електростатично зареждане и позволява безпроблемен процес на изсмукване – също и при ремонтни работи. Предимствата в един поглед: липса на запушвания, просто и удобно засмукване на тясно пространство, сигурна защита от електростатични изпразвания.
Оптимизиран смукателен маркуч
Новите смукателни маркучи предлагат по-голяма пропускателна способност и са много гъвкави. Предимствата в един поглед: липса на запушвания, засмукване без прекъсване на работата, голяма свобода на движение при засмукването.
Стабилни пластмасови тръби
Новите пластмасови тръби са представени в по-добро качество. Те са изключително здрави и издръжливи. Предимствата в един поглед: по-високо качество за по-дълъг срок на експлоатация.

Технически данни
Мощност (W) 1100
Захранване (V) 220 - 240
Тегло (kg) 8.7
Дължина на кабела (m) 5
Ширина на аксесоара (mm) 35
Капацитет на контейнера/материал (l) 25 / неръждаема стомана
Размери Д x Ш x В (mm) 420 x 380 x 625
Международна гаранция 2 години
Произход Германия

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Защита от СПАМ

Всички уреди KARCHER имат 2 години международна гаранция. Битови уреди, закупени с фактура на името на фирма, имат гаранция валидна за професионалните уреди и машини - 12 месеца. За да е валидна гаранцията трябва да се представи правилно и четливо попълнена (без задрасквания и поправки) гаранционна карта.

Гаранционният срок на водни помпи Karcher от серии: BP Garden, BP Home & Garden,  SP Dirt и SP Flat може да бъде удължен на 5 години, ако помпата се регистрира в официалния сайт на Karcher до 3 месеца от датата на покупката. Удължаването е възможно само за уреди закупени от физически лица. Допълнителната гаранция се изпраща на електронната поща на клиента. Необходимо е да се запази оригиналният касов бон за покупка. 

Може да удължите гаранцията на своята помпа Karcher тук: Удължаване на гаранция.


През гаранционния период машината се ремонтира безплатно, ако повредата е причинена от материален или производствен дефект. Не се считат за гаранционни, повреди на части вследствие на тяхното нормално износване.

При ремонт през гаранционния период гаранцията не се удължава, но клиентът получава гаранция 6 месеца за ремонтираната част. Клиентът може да изпрати уреда с куриер за сметка на оторизирания сервиз.

 

Може да се откаже гаранционно обслужване при:

- неспазване указанията за монтаж и експлоатация;

- механични повреди следствие на транспортиране или неправилна експлоатация;

- направен опит за отстраняване на дефект от страна на неупълномощен сервиз или физически лица;

- използване на непрофесионални (битoви) машини за професионални цели;

- повреди вследствие на външни фактори като: неблагоприятни атмосферни условия, електрическо пренатоварване, наводнения и други;

- повреди възникнали вследствие на лоша или повредена електро инсталация;

- повреди, възникнали поради използване на нечиста вода или вода, подавана с недостатъчни налягане и дебит;

- повреди, възникнали вследствие на използване в машините на киселинни или силно агресивни препарати;

- Не се считат за гаранционни повреди възникнали поради замръзване на отделни възли и части на машината;

- Не се считат за гаранционни повреди възникнали поради употребата на неоригинални аксесоари и консумативи.

Мултифункционална прахосмукачка Karcher WD 5 Premium

 • Производител: Karcher
 • Артикулен номер: 1.348-230.0
 • Наличност: В наличност
 • 389,00 лв.
 • 369,00 лв.

Възможни варианти

Виж схеми на изплащане:
Добави в "Желани" Добави за сравняване Принтирай оферта

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 100 лв. с опция преглед на стоката.

14 дни право на връщане

14 дни право на връщане при онлайн пазаруване

Международна гаранция

Гаранция на продуктите 2 години.

Качество

Ние сме официален дистрибутор на Karcher за България.

Етикети: multifunkcionalna prahosmukachka karcher mv5 premium, 1348-2300, karcher, goren klas prahosmukachki, prahosmukachki karcher