Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Повече информация тук

Персонален консултант

Консултация при избор на продукт

Ние знаем, че не е лесно човек сам да избере най-добрият за него уред. Ние познаваме отлично нашите продукти и можем бързо да Ви насочим към най-подходящия за Вас, отговарящ на зададения от Вас бюджет. Пишете ни в нашия Онлайн чат и нашите консултанти ще Ви обяснят подробно плюсовете и минусите на избраните от Вас модели. Можете да ни намерите онлайн и да си пишете с нас в реално време 6 дни в седмицата от 9 до 19 часа ( в събота от 10:30 до 16:00 часа).  

 

Помощ за онлайн поръчка

Ако имате затруднения при финализирането на Вашата поръчка не се колебайте да ни пишете. Ние ще се постараем да Ви помогнем в рамките на няколко минути успешно да завършите Вашата онлайн поръчка. 

За потвърждение на направената поръчка, ние ще се свържем с Вас на посочения телефон. В случай, че желаете да направите допълнителни уточнения към Вашата поръчка или имате въпроси, можете да се свържете с нас на телефон 0895 522 925.

 

Въпроси при експлоатация 

Ако след доставка у Вас възникнат някакви въпроси относно експлоатацията на уреда не се колебайте да ни пишете. Ще Ви помогнем да извлечете максимума от функциите и екстрите, с които е оборудван Вашият уред. На линия сме за всички Ваши въпроси относно работата на продукта.