Меню
Вашата кошница

Станции за гладене и ютии

СТАНЦИЯ С ЮТИЯ - двойно действие: гладене и почистване с пара! Освен почистването на пода, гладенето е друго приложение на парочистачките Karcher. Системата за гладене с пара Karcher предлага максимален комфорт на работа. Доказаната универсална парочистачка Karcher и масата за гладене АВ 1000 образуват заедно перфектния тим за първокласни успехи в чистенето и гладенето. С Karcher дори гладенето е лесно като детска игра! 

Маса за гладене Karcher AB 1000
-5 %
Производител: Karcher
Маса за гладене с функция надуване, активно засмукване на парата и 6-степенно регулиране на височината. Чрез функцията надуване се образува въздушна възглавница, върху която дори най-трудният текстил може да се глади приятно и без гънки. Засмукването на парата се грижи за още по-доброто й проникване..
474,00 лв. 499,00 лв.
Парочистачка Karcher SC 4 EasyFix Iron Kit
Отстранява 99.99% от бактериите -5 %
Производител: Karcher
Най-удобната! SC 4 е парочистачка от по-висок клас! Работата с нея е истинско удоволствие. Karcher се е погрижил за комфорта при почистване. Резервоарът се сваля и се пълни директно на мивката. Чистете без прекъсване! Моделът разполага и с интегрирана система за съхранение на кабела и аксесоарите. ..
635,00 лв. 669,00 лв.
Парочистачка Karcher SC 5 EasyFix Iron Kit
Отстранява 99.99% от бактериите -5 %
Производител: Karcher
Най-мощната! SC 5 е най-мощната парочистачка на Karcher. Отстранява дори и упоритите замърсявания благодарение на иновативната VapoHydro функция. Резервоарът се сваля и се пълни директно на мивката. Чистете без прекъсване! Функция VapoHydro Третиране на упорити замърсявания с гореща вода ..
825,00 лв. 869,00 лв.
Станция за гладене Karcher SI 4 EasyFix Iron
Отстранява 99.99% от бактериите -5 %
Производител: Karcher
Активно изсмукване на парата Благодарение на активното изсмукване парата прониква по-добре в дрехите. Функцията за изсмукване гарантира пълното изсушаване на дрехите и освен това фиксира прането върху дъската за гладене. Многофункционален пакет: Парочистачката се окачва към дъската за гла..
1063,00 лв. 1119,00 лв.
Производител: Karcher
За I 6006, лесно движеща се основа от неръждаема стомана, за чувствителни материи (коприна, лен, черни дрехи, дантели)...
49,00 лв.
Производител: Karcher
Калъф за маса за гладене като комбинация от памук и дунапрен. Калъфът се характеризира с по-висока въздухопропускливост и с това по-добро проникване на парата в прането. Идеалният калъф за първокласен резултат от гладенето – подходящ за маса за гладене AB 1000.  ..
69,90 лв.
Производител: Karcher
  Характеристики и предимства Отвори за изпускане на пара, разпределени по цялата повърхност на гладене Равномерно изпускане на пара по цялата повърхност Оптимално фиксирана температурна настройка Спестява необходимостта от ръчно регулиране на температурата, тъй като оптималната ..
199,00 лв.
Производител: Karcher
Висококачествена парна ютия с лесно плъзгаща се основа от неръждаема стомана, жълто/черна. За парен екстрактор SV...
262,00 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)