Меню
Вашата кошница

Условия на доставка

Условия и начини на доставка

Безплатна доставка
- за поръчки на стойност над 150 лв.

Платена доставка 9.90 лв.
- за поръчки на стойност под 150 лв.

Начини на доставка
- до адрес на клиента - доставка с куриер до всяка точка в България. Стоките се доставят на получателите до входа на сградата.
- до офис на ЕКОНТ - доставка до офис на куриерска компания.
- до шоурум на Vimax - доставка до наш шоурум в гр. София или гр. Варна.

ВАЖНО: Всички продукти се изпращат със ЗАСТРАХОВКА и опция ПРЕГЛЕД. Клиентът е длъжен да провери пратката си преди да я приеме В ПРИСЪСТВИЕТО на куриер. VIMAX не носи отговорност за приети от клиента уреди с транспортни дефекти.

Опции за доставка

Всички продукти присъстващи в сайта се доставят на територията на цялата страна в най-кратки срокове. За целта имаме изградени партньорски отношения с куриерски фирми ЕКОНТ, СПИДИ и ТРАНСПРЕС, както и СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ за София-град. Клиентът може да избере начина на доставка: до най-близкия офис на куриера или до посочен от него адрес.

Ако желаете да вземете продукта директно от наш шоурум, отбележете в коментар към поръчката кой Ви е най-удобен, за да бъде осигурена наличност от уреда.

Срокът на доставка е от 2 до 5 работни дни в случаите, когато продуктът е наличен в нашия склад. Продуктите се изпращат след потвърждаване на поръчкате по имейл или телефон. Ако даденият продукт е със статус "По поръчка" срокът на доставка се уточнява допълнително. Всички продукти се поръчват директно от заводите на Alfred Kärcher GmbH & Co.KG в Австрия и Германия.

Допълнителни услуги за София-град

VIMAX предлага на своите клиенти допълнителни услуги за съхраняване на уреди в собствен склад, както и доставка на същите до вратата на техния дом. Безплатно съхраняване в нашия склад на уреди до 1 месец след покупка. Служителите от складовата ни база ще Ви доставят закупената стока в предварително уговорен ден и часови интервал, които се уточняват при самата поръчка.

Услуги с доплащане
- Съхраняване на 1бр. уред в наш склад след 1-ви месец: 10лв/месец
- Доставяне на 1бр. уред до входната врата на жилището: 10лв/етаж
- Цена за 1 км пробег извън града след 20 км: 1лв/км