Меню
Вашата кошница

Блог на Karcher RSS Feed

01 May На помощ за борбата с пролетните полени
admin 0 735
След дълга, студена зима пролетта просто не може да дойде достатъчно скоро. Затоплящите лъчи на слънцето виждат, че цветята и растенията цъфтят и цъфтят в блестящи цветове. Техният прашец обаче не предизвиква същите чувства на щастие. Toй обича да се..
28 Jan 5 съвета за почистване на дома с животни
admin 0 2465
Поддържането на клетката правилно: Точно както ние поддържаме собствените си домове чисти, трябва редовно да премахваме мръсотията от дома на нашите приятели. Това означава: Почистване на клетки за птици с четка и топла вода - без дезинфектант..
26 Nov Karcher подаръци през декември
admin 0 972
През лятото обявихме игра в нашата facebook страница и е време да обявдим повече подробности. Как да се включите в играта може да видите --> тук.   Наградата ще бъде уред Karcher по избор от 5 наши предложения. Победителят ще бъде изтеглен на 1..
15 Oct Серия за почистване на пепел
admin 0 1596
Знаете ли, че с обикновена прахосмукачка не може да се почиства пепел? Тя е по-фина от домашния прах и ще съсипе филтъра на обикновената Ви прахосмукачка. Също така чистенето на камината или барбекюто с обикновена прахосмукачка може да е опасно заним..
30 Jul СПЕЧЕЛЕТЕ подарък от Karcher
admin 21 1804
Спечели награда от Karcher  Искате ли да увеличите колекцията си от уреди Karcher - споделете ни вашите впечатления и може да спечелите страхотна изненада - почистваща техника Karcher.    Напишете какво харесвате и какво не във вашите уреди, споде..
23 Jun Многото приложения на градинския душ
admin 0 1522
Когато слънцето изгаря горещите летни дни, в градината няма нищо повече от хладно освежаване. Градинският душ е отговорът, който е лесен и безпроблемен за монтиране във всеки двор. Новият 2-в-1 решение от Kärcher се състои от стабилна стойка за..
Показани са от 1 до 6 от 21 резултата (4 страници)