Меню
Вашата кошница

Блог на Karcher RSS Feed

31 Mar Парочистачка SC 2 EasyFix: помощникът за всеки дом
admin 8 11326
Парочистачка SC 2 EasyFix е начален клас уред за почистване с пара от широката гама на Kärcher. Почиства до 75 м² само с едно пълнене на резервоара. Без значение дали плочки, фуги или прозорци: с правилната четка или дюза, горещата пара без усилие п..
01 May На помощ за борбата с пролетните полени
admin 0 2745
След дълга, студена зима пролетта просто не може да дойде достатъчно скоро. Затоплящите лъчи на слънцето виждат, че цветята и растенията цъфтят и цъфтят в блестящи цветове. Техният прашец обаче не предизвиква същите чувства на щастие. Toй обича да се..
15 Oct Серия за почистване на пепел
admin 1 5851
Знаете ли, че с обикновена прахосмукачка не може да се почиства пепел? Тя е по-фина от домашния прах и ще съсипе филтъра на обикновената Ви прахосмукачка. Също така чистенето на камината или барбекюто с обикновена прахосмукачка може да е опасно заним..
12 May Чист под и свеж въздух
admin 0 4549
Прахосмукачката с воден филтър Kärcher DS 6 отговаря на много високи хигиенни стандарти за почистване на домакинствата. Тя носи страдащите от алергия и всеки, който е чувствителен към прах, тъй като благодарение на високоефективната си тристепенна фи..
08 May SC 1 EASYFIX: Топ резултат в джобен формат
admin 0 3982
Уредът за почистване на пара SC 1 EasyFix е идеалното решение за почистване на малки площи. Той се превръща от ръчен уред в парочистачка за под само с едно щракване, като просто свързва дюзата за под. Колкото по-голям е конвенционалният чайник, Идеал..
07 May SC 1 EASYFIX удобство и PREMIUM комплект
admin 0 2819
Уредът за почистване на пара SC 1 EasyFix Premium е идеалното решение за почистване на малки площи. Превръща се от преносим уред в парна машина само с едно щракване; подовата дюза трябва да бъде прикрепена за тази цел. Колкото по-голям е конвенционал..
Показани са от 1 до 6 от 9 резултата (2 страници)