Меню
Вашата кошница

Блог на Karcher RSS Feed

31 Mar Парочистачка SC 2 EasyFix: помощникът за всеки дом
admin 2 3421
Парочистачка SC 2 EasyFix е начален клас уред за почистване с пара от широката гама на Kärcher. Почиства до 75 м² само с едно пълнене на резервоара. Без значение дали плочки, фуги или прозорци: с правилната четка или дюза, горещата пара без усилие п..
01 May На помощ за борбата с пролетните полени
admin 0 1418
След дълга, студена зима пролетта просто не може да дойде достатъчно скоро. Затоплящите лъчи на слънцето виждат, че цветята и растенията цъфтят и цъфтят в блестящи цветове. Техният прашец обаче не предизвиква същите чувства на щастие. Toй обича да се..
28 Jan 5 съвета за почистване на дома с животни
admin 0 3591
Поддържането на клетката правилно: Точно както ние поддържаме собствените си домове чисти, трябва редовно да премахваме мръсотията от дома на нашите приятели. Това означава: Почистване на клетки за птици с четка и топла вода - без дезинфектант..
26 Nov Karcher подаръци през декември
admin 0 1291
През лятото обявихме игра в нашата facebook страница и е време да обявдим повече подробности. Как да се включите в играта може да видите --> тук.   Наградата ще бъде уред Karcher по избор от 5 наши предложения. Победителят ще бъде изтеглен на 1..
15 Oct Серия за почистване на пепел
admin 0 2479
Знаете ли, че с обикновена прахосмукачка не може да се почиства пепел? Тя е по-фина от домашния прах и ще съсипе филтъра на обикновената Ви прахосмукачка. Също така чистенето на камината или барбекюто с обикновена прахосмукачка може да е опасно заним..
30 Jul СПЕЧЕЛЕТЕ подарък от Karcher
admin 21 2239
Спечели награда от Karcher  Искате ли да увеличите колекцията си от уреди Karcher - споделете ни вашите впечатления и може да спечелите страхотна изненада - почистваща техника Karcher.    Напишете какво харесвате и какво не във вашите уреди, споде..
Показани са от 1 до 6 от 20 резултата (4 страници)