Меню
Вашата кошница

Маркучи

Производител: Karcher
Лесно свързване, демонтаж и поправка – с практичния и ергономичен универсален куплунг за маркуч на Керхер. Гъвкавата система за свързване с бърза връзка улеснява напояването на малки и големи градини и площи. Защото работещите кранови връзки и куплунги за маркучи са основата на добрата система за на..
6,90 лв.
Производител: Karcher
Лесно свързване, демонтаж и поправка – с практичния и ергономичен универсален куплунг за маркуч на Керхер с Aqua Stop. Гъвкавата система за свързване с бърза връзка улеснява значително напояването на малки и големи градини и площи. Защото работещите кранови връзки и куплунги за маркучи са основата н..
8,90 лв.
Производител: Karcher
Лесно свързване, демонтаж и поправка – с практичния и ергономичен универсален куплунг за маркуч на Керхер Plus от мека пластмаса за лесен захват и комфортна употреба. Гъвкавата система за свързване с бърза връзка улеснява значително напояването на малки и големи градини и площи. Защото работещите кр..
9,90 лв.
Производител: Karcher
Универсален комплект уплътнители за маркучи с високо налягане. СЪВМЕСТИМИ УРЕДИ Karcher K2, K2 Compact, K2 Full Control Karcher K3, K3 Full Control Karcher K4, K4 Full Control Karcher K5, K5 Full Control Karcher K7, K7 Full Control .karcherDesc h5, .karcherDesc h4{margin:20px 0 0..
9,90 лв.
Производител: Karcher
Лесно свързване, демонтаж и поправка – с практичния и ергономичен универсален куплунг за маркуч на Керхер Plus с Aqua Stop от мека пластмаса за лесен захват и комфортна употреба. Гъвкавата система за свързване с бърза връзка улеснява значително напояването на малки и големи градини и площи. Защото р..
10,90 лв.
Производител: Karcher
Адаптерът за градински маркуч служи за директно свързване на всички видове четки Kärcher към градински маркучи с куплунг бърза връзка. Регулирането и спирането на водата се извършва директно от адаптера.  ..
24,90 лв.
Производител: Karcher
Маркучът от серията PrimoFlex® с диаметър 1/2" и дължина от 20 m е идеален за напояване на площи и градини със всякакъв размер. Трипластовият градински маркуч с текстилна армировка срещу прегъване е без съдържание на фталати (< 0.1%), кадмий, барий, олово и абсолютно безопасен за здравето. Външни..
34,90 лв.
Производител: Karcher
СЪВМЕСТИМИ УРЕДИ Karcher K2, K2 Compact, K2 Full Control Karcher K3, K3 Full Control Karcher K4, K4 Full Control Karcher K5, K5 Full Control Karcher K7, K7 Full Control Комплект уплътнителни пръстени за лесна подмяна на защитните връзки на аксесоарите за водоструйки...
35,00 лв.
Производител: Karcher
Смукателният дълъг 5 метра маркуч е подходящ за всички уреди K 4 до K 7 и позволява засмукването на вода от алтернативни източници, като напр. варели за дъждовна вода или бъчви за вода. Маркучът не съдържа фталати и PVC, до 90% може да се рециклира и освен това е опакован изключително екологично...
54,90 лв.
Производител: Karcher
Комплектът включва: - 10 m 3/4 "маркуч PrimoFlex® - Универсален съединител за маркучи Plus 2.645-193.0 - Универсален съединител за маркучи Plus с Aqua Stop 2.645-194.0 - Универсален маркуч с Aqua Stop - G3 / 4 -кранова връзка..
69,90 лв.
Производител: Karcher
Маркучът от серията PrimoFlex® с диаметър 3/4" и дължина от 25 m е идеален за напояване на площи и градини със всякакъв размер. Трипластовият градински маркуч с текстилна армировка срещу прегъване е без съдържание на фталати (< 0.1%), кадмий, барий, олово и абсолютно безопасен за здравето. Външни..
89,90 лв.
Производител: Karcher
В доставката на комплекта аксесоари се включва един 7,5-метров маркуч за високо налягане, един ергономичен пистолет за високо налягане и адапторен елемент за преоборудване на практичния конектор за бързо свързване за класове K2-K7. Подходящ за всички водоструйки на Kärcher без макара с маркуч, произ..
125,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 21 резултата (2 страници)