Парочистачка SC 2 EasyFix е начален клас уред за почистване с пара от широката гама на Kärcher. Почиства до 75 м² само с едно пълнене на резервоара. Без значение дали плочки, фуги или прозорци: с правилната четка или дюза, горещата пара без усилие премахва упоритите замърсявания от различни повърхности.

Ефективност в малък размер

Машината тежи само 3 кг и има удобна дръжка за пренасяне. Големите ѝ колела спомагат за лесното и бързо преместване от едно помещение в друго. Обемът на парата може да се регулира от пистолета, докато се почиства.

С парочистачка Karcher всичко е хигиенично чистоПочистване с естествената сила на водата Парата се изпуска от дюзата при температура от около 100 градуса за хигиенично чисти резултати. Проучване, проведено от лабораторията за медицинска диагностика "Enders", потвърждава, че парните уреди Kärcher убиват 99,99% от всички домашни бактерии от твърдите повърхности - без химикали. Тези машини са идеални за домакинства с деца, хора с чувствителна кожа и страдащи от алергии. Последните проведени изследвания сочат, че парочистачките на Karcher могат да отстранят 99,999% от вирусите с обвивка (каквито са вирусите на Covid-19 и грипа), ако се третират с точково почистване на 30 сек при максимално нивото на пара и директен контакт с почистваната повърхност (тест-зародиш: Модифицирана-Vaccinia-Ankara-Virus).

Аксесоари

Практични аксесоари включени в комплекта на SC 2 EasyFixАксесоари за Karcher SC 2 EasyFix Практичните аксесоари за SC 2 EasyFix включват: малка кръгла дюза, ръчна четка и удобна дюза EasyFix за под. Удобното съхранение на аксесоарите върху уреда, гарантира, че всичко ще бъде под ръка, когато имате нужда от него. Ръчната и подовата дюза се използват с висококачествени микрофибърни кърпи, също включени в комплекта, с които лесно се отстраняват замърсяванията от повърхностите. EasyFix дюзата за под е конструирана така, че да е максимално маневрена и да може да достигне дори до най-трудните за почистване места: под дивани, кресла и легла.

SC 2 EasyFix отговаря на високи стандарти за безопасност: системата за защита от деца осигурява спокойствие, когато чистите вкъщи и децата са наблизо. С натискане на бутон се заключва пистолета и парата не може да се активира дори при случайното му натискане.

Купете климатик от vimax.bg на промоционална цена

А Вие имате ли парочистачка?

Компактната и лесна за употреба SC 2 EasyFix може да поръчате с един клик от нашия сайт или от някой от нашите магазини. С нея ще сте спокойни, че Вашият дом е винаги отлично почистен без химия и силни препарати.