Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Повече информация тук

Начини на плащане

Плащане В брой

Ако желаете може да получите Вашата поръчка от най-близкия до Вас офис на Вимакс България ООД. Получавайки поръчаната стока, заплащате дължимата сума в брой.


Плащане с Пос терминал

Приемаме плащания на място с най-популярните дебитни и кредитни карти: Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard, Maestro, Maestro/Борика.


Плащане с Наложен платеж

При поръчка от сайта и избран метод на плащане Наложен платеж ще заплатите стоката в брой на куриера, който ще Ви посети. Препоръчително е да заплатите стоката след преглед в присъствието на куриера.


Плащане онлайн с банкова карта

Може да направите плащане през нашия сайт със следните банкови карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron и V PAY. 

Транзакционната валута при плащане с карта е български лев (лв.)

- Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.

- Моля проверете също така, дали вашата карта е отворена от вашия издател за транзакции в Интернет.

- Максималната сума за транзакция е 10 000 лева.

Данни, които клиентът трябва да попълни при плащане с карта:

- Данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя)

- Данни за автентикация: За идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode. В случай, че сте регистрирани от Вашата банка Издател в тези схеми за сигурност, на екрана ви ще се появи страница, където трябва да въведете вашата автентикационна парола.

Ако транзакция е успешна ще бъдете прехвърлени към страница с подробно описание на Вашата поръчка и текст "Вашата поръчка беше приета успешно" в противен случай, ще видите съобщение за грешка.


Плащане По банков път

Може да заплатите избраните продукти по банков път. Ако посетите наш офис ще Ви бъде издадена проформа фактура, по която може да осъществите банковия превод. Може да получите проформа фактура и по имейл, ако нямате възможност да ни посетите. Получаването на стоката се осъществява след отразяване на банковия превод в нашата сметка или при предоставяне на платежно нареждане от страна на клиента.


При направена поръчка през сайта получавате Инструкции за банков превод, както следва:

Получател: "ВИМАКС БЪЛГАРИЯ" ООД

Банка: УниКредит Булбанк АД

IBAN: BG27UNCR70001522395475

BIC: UNCRBGSF

За основание напишете номера на поръчката.

Поръчаната стока ще бъде изпратена след отразяване на парите по нашата сметка или изпращане на имейл с платежно нареждане на sales@vimax-karcher.com


Покупка на изплащане – стоков кредит

На изплащане на равни месечни вноски за поръчки над 150 лв. с максимален срок на погасяване 36 месеца. Необходимо Ви е единствено лична карта. Вимакс България ООД има сключени официални договори с UniCredit Consumer Financing, BNP Paribas Personal Finance и TBI Bank. Можете да кандидатствате онлайн, на място или по телефона.

Онлайн – можете да поръчате продукт на изплащане директно от нашия уебсайт бързо, лесно и удобно, от Вашия дом или офис. За да кандидатствате за стока на изплащане, изберете Начин на плащане: Покупка на изплащане/стоков кредит и отбележете кредитната компания, към която желаете да кандидатствате и срока на погасяване на кредита. Наш консултант ще се свърже с Вас по телефон, за да Ви анкетира и задвижи искането за кредит към кредитната компания. След получено одобрение, Договорът за кредит Ви се изпраща с куриер на посочен от Вас адрес за подпис. Когато получим коректно подписан и попълнен договор изпращаме стоката. Всички куриерски такси са за сметка на Вимакс България ООД.

На място – кандидатствате за покупка на изплащане директно на място в някой от обектите ни. Наш консултант ще Ви консултира и помогне във всяка стъпка на процеса – от избора на продукт до подписването на договора за кредит. При одобрение може да вземете стоката веднага.

По телефона – можете да кандидатствате за покупка на изплащане и по телефона. Нашите консултанти ще Ви консултират за възможностите за кредит и ще Ви помогнат да кандидатствате без нужда от попълване на форми. Документите се изпращат до адрес за подпис. След връщането им при нас се изпраща стоката до посочен от клиента адрес. 


Плащане с ваучери Ticket Compliments

Всички магазини приемат подаръчни ваучери Ticket Compliments като редовно платежно средство. С ваучери може да се заплати цялата стойност на стоката или частично в комбинация с някой от другите ни начини на плащане: в брой, чрез ПОС терминал, с банков превод.