Меню
Вашата кошница

Пакетни оферти

Изградете своя мечтан дом и спестете пари

Кампанията е в сила до 30.06.2024 г.

За кампанията

Кампанията пакетни оферти е насочена към всички наши клиенти, които имат нужда от 3 или повече уреда за дома.

Благодарение на широкото ни продуктово портфолио имате възможност да избирате от качествени домакински електроуреди, климатична техника, електрически бойлери, почистваща техника, уреди за грижа на въздуха, електрически конвектори и газови котли на водещи световни производители.

Покупката на 3 или повече висококачествени уреда, е свързано с по-голяма инвестиция и разходи на домакинството, затова предлагаме пакетни оферти - комбинирайки поне 3 уреда, спестявате пари.

За кого е предложението

От нашето предложение могат да се възползват както всички новодомци, така и клиенти, които искат да подменят стари и неефективни уреди.

Новите домакински и отоплителни уреди са по-икономични, по-екологични, по-дизайнерски, по-функционални, с повече екстри и с гаранция до 5 години.

Знаем, че обзаведжането на нов дом е свързано с огромни разходи, както за мебели, така и за уреди. Ние ще Ви помогнем да съкратите максимално бюджета за покупка на уреди, без да правите компромис с качеството им.

Допълнителни възможности

Всички уреди пристигат при Вас с безплатна доставка, застраховка срещу рискове при транспортиране и опция преглед. Съветваме всички наши клиенти да се възползват от своите права и да прегледат пратката в присъствието на куриера.

За София-град можем да доставяме пакетни оферти със собствен транспорт в удобно за Вас време, както и да предложим качване на уредите до етаж (по действащия ценоразпис на фирмата). Ако още не сте готови с ремонта на жилището и няма къде да съхранявате уредите, ние Ви осигуряваме до 1 месец безплатно съхранение в нашия склад, с опция за удължаване на срока.

При закупуване на климатична техника и монтаж, като част от пакетната оферта, Вие получавате качествена инсталация по стандарти на Vimax, изпълнена с едно или две посещения, според етапа на ремонт на жилището.

Как да се възползвате

За да се възползвате от нашите Пакетни оферти следвайте една от стъпките:

Направете стандартна онлайн поръчка с 3 или повече уреда в сайта на vimax.bg, като в полето за коментар към поръчката напишете, че желаете пакетна оферта.

Ние в най-кратки срокове ще Ви изпратим пакетна оферта по имейл на желаните продукти от Вашата онлайн поръчка.

Колкото повече уреди купувате, толкова повече пари спестявате.

Може да ни пишете и на имейл sales@vimax.bg, съобщение с Вашите имена, град, мобилен номер и уредите, които сте избрали.

Ако желаете, може да посетите и някой от нашите шоуруми.