Меню
Вашата кошница

Прахосмукачка за пепел Karcher AD 2

Модел 2017

AD 2 е най-новият уред на Karcher, осигуряващ комфорт в почистването, дори при най-трудоемките отпадъци. С новата прахосмукачка за пепел си осигурявате бързо, лесно и качествено почистване на пространството в и около камината, без усилия.

Почистване на филтъра

Новият модел AD 2 предлага лесно почистване на филтъра само с натискането на един бутон за продължително засмукване. Без повече ръчно почистване на филтъра. Бързо, лесно и чисто! AD 2 е най-добрият помощник на всяко домакинство с камина или печка на дърва.

Приложение

Може да използвате AD 2 за почистването на толкова много неща. Почиствайте пепелта и въглените от камината на дърва, от пелетната камина, от барбекюто на двора или грубите отпадъци след ремонтни дейности. Металният корпус на прахосмукачката я предпазва от наранявания при контакт с горещи, остри и твърди предмети.

Филтри

Прахосмукачката разполага с филтър за груби замърсявания и плосък филтър за по-фини прахови частици. Така се осигурява качествено почистване на камината, без да се замърсява въздуха в помещението с фина пепел. Здравето на потребителите е от първостепенно значение за Karcher! И двата филтъра за устойчиви на огън. Наслаждавайте се на комфортната топлина на Вашата камина без риск за здравето Ви.

Силна смукателна мощност

Капацитетът на мотора на AD 2 е 1200W. Моделът има изключително висока смукателна мощност, в сравнение с консумираната електроенергия - само 600W.

Оборудване

Изсмукващ маркуч 1м
Плосък филтър
Практична паркинг позиция
Съхранение на кабела

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Гаранция 2 години
Дължина на кабела (m) 4
Захранване (V) 220 - 240
Капацитет на контейнера/материал (l) 14 / метал
Мощност (W) 600
Размери Д x Ш x В (mm) 345 x 330 x 440
Тегло (kg) 4.4
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Безплатна доставка до входа на сградата за поръчки над 150 лева. Собствен транспорт за София-град.
ПРОВЕРКА НА ПРАТКА И КАЧВАНЕ
Проверете пратката преди да я платите. Опция качване до етаж за София-град.
ОТЛОЖЕНА ДОСТАВКА
Безплатно съхраняване на уредите до 1 месец в наш склад и опция за удължаване.