Меню
Вашата кошница

Прахосмукачка за пепел Karcher AD 4 Premium

Модел 2017

AD 4 Premium е най-новият уред на Karcher, осигуряващ комфорт в почистването, дори при най-трудоемките отпадъци. С новата прахосмукачка за пепел си осигурявате бързо, лесно и качествено почистване на пространството в и около камината, без усилия. Моделът разполага с приставка за почистване на под.

Почистване на филтъра

Новият модел AD 4 Premium предлага лесно почистване на филтъра само с натискането на един бутон за продължително засмукване. Без повече ръчно почистване на филтъра. Бързо, лесно и чисто! AD 4 Premium е най-добрият помощник на всяко домакинство с камина или печка на дърва.

Приложение

Може да използвате AD 4 Premium за почистването на толкова много неща. Почиствайте пепелта и въглените от камината на дърва, от пелетната камина, от барбекюто на двора или грубите отпадъци след ремонтни дейности. Може да почистите пода в гаража, плочките в двора или работилницата. Металният корпус на прахосмукачката я предпазва от наранявания при контакт с горещи, остри и твърди предмети.

Подова дюза

Специалната подова дюза създадена за почистване на твърди подове помага да се поддържа в ред работилницата, гаража или двора. Благодарение на нея се изсмукват по-големи отпадъци от строителни и ремонтни дейности. Подовата дюза на AD 4 Premium е неоценим помощник на всеки майстор.

Филтри

Прахосмукачката разполага с филтър за груби замърсявания, плосък филтър за по-фини прахови частици и филтър, преработващ изходящия въздух. Така се осигурява качествено почистване на камината, без да се замърсява въздуха в помещението с фина пепел. Здравето на потребителите е от първостепенно значение за Karcher! Най-висока степен за пречистване на въздуха, при почистване на пепел.

Енергиен клас А+

Консумацията на прахосмукачката е едва 600W, което го класифицира като енергиен клас А+. Изключително висока икономия на електроенергия.

Оборудване

Изсмукващ маркуч 1.7м
2 смукателни тръби, 0.5м
Дюза за почистване на твърди повърхности
Плосък филтър
Филтър за изходящ въздух
Практична паркинг позиция
Съхранение на кабела
4 колела

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Дължина на кабела (m) 4
Капацитет на контейнера/материал (l) 17 / метал
Размери Д x Ш x В (mm) 365 x 330 x 565
Захранващо напрежение (V) 220 - 240
Тегло (кг.) 6.9
Гаранция: 2 години
Мощност (W) 600
Топ оферти Промоционална цена
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Безплатна доставка до входа на сградата за поръчки над 150 лева. Собствен транспорт за София-град.
ПРОВЕРКА НА ПРАТКА И КАЧВАНЕ
Проверете пратката преди да я платите. *Опция качване до етаж за София-град.